Skip Navigation Links

4 Yılda 33 Bin Bebeğe Şahinbey Belediyesi'nden Ziyaret

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yeni doğan bebekleri zaman zaman kendiside ziyaret ediyor

4 Yılda 33 Bin Bebeğe Şahinbey Belediyesi'nden Ziyaret

Gündem   A+a-

Şahinbey Belediyesi'nin 2011 yılında başlattığı "Hoş geldin bebek" projesi kapsamında bugüne kadar 33 bin 840 aile ziyaret edilerek bebek seti hediye edildi.
2011 yılında Şahinbey Belediyesi ve Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan proje kapsamında her gün iki ekip, Şahinbey'de doğum yapan anne ve bebeklerini evlerinde ziyaret ederek, çocuk gelişimi, anne sütünün önemi ve aşılarla ilgili bilgiler veriliyor. Şahinbey Belediyesi ziyaret sırasında aileye bebek takımı ve battaniye hediye ediyor.
DOĞUMDAN ÖLÜME
Belediye Başkanı Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi olarak doğumdan ölüme vatandaşın yanında olduklarını söyledi. Gezici araçlarıyla gün boyu yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret ettiklerini ifade eden Tahmazoğlu, "Yeni doğum yapan ailelere bebek sağlığı, bebek bakımı, bebeğin gelişimi, bebek güvenliği ve davranış süreçleri, bebek aşısı ve anne sütünün önemi gibi konularda bilgiler veriyor. Ayrıca Şahinbey Belediyesi olarak biz de yeni doğan çocukların ilk temel ihtiyaçlarından olan bebek takımı ve battaniye hediye ediyoruz. 2011 yılında hayata geçirdiğimiz proje kapsamında bugüne kadar 33 bin 840 bebeği ve ailesini evinde ziyaret ettik" diye konuştu.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet