Skip Navigation Links

Hızarcılar ve Mobilyacılar Fuar'da Buluşacaklar

İskenderun Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası tarafından 13-15 Ekim tarihleri arasında Ankara ve İstanbul'da Mobilya ve makine fuarı düzenleneceği belir

Gündem   A+a-


 
İskenderun Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası tarafından 13-15 Ekim tarihleri arasında Ankara ve İstanbul’da Mobilya ve makine fuarı düzenleneceği belirildi.
 
İskenderun Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Abdulkadir Yardımcıoğlu, üyeleri ile yaptığı toplantıda, gezi ile ilgili bilgiler verdi.
 
Gezinin Ankara ve İstanbul’a kapsadığını belirten Yardımcıoğlu, bu tür gezilerin esnafların bilgi ve teknolojik birikimlerini arttırdığını söyledi.
 
İskenderun Sanayi Sitesinin yeni yerine taşınması noktasında odaya kayıtlı üyelere de yer tahsisi yapılacağını ancak, odaya kayıt olmayanlara yer konusu verilmeyeceğine özellikle dikkat çeken Yardımcıoğlu, “Odamıza sadece 100 TL ödeme yaparak kayıt yaptıran üyelerimize bu hak doğuyor, aksi takdirde haklarından mahrum olurlar. Ve Yeni yer tahsisi sırasında çok zorlanırlar. Bu konuya meslektaşlarımızın duyarlılık göstermelerini bekliyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet