Skip Navigation Links

Kafası Sıkışan Kuş İçin Duvar Kırıldı

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde duvar arasına kafası sıkışan kuş,itfaiye ekipleri tarafından duvar kırılarak kurtarıldı

Kafası Sıkışan Kuş İçin Duvar Kırıldı

Gündem   A+a-

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde duvar arasına kafası sıkışan kuş, itfaiye ekipleri tarafından duvar kırılarak kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'in Yavuzeli ilçesi Hürriyet Mahallesi Mustafa Taşar meydanında bir evin duvarına kuşun kafası sıkıştı. Kuşun çırpınışlarını duyan ev sahibi Cevdet Sarıkaya, durumu itfaiyeye bildirdi.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kuşun zarar görmemesi için önce çırpınışını engelledi. Ardından küçük bir çekiçle duvar kırıldı. Yaklaşık yarım saat süren çalışma sonrasında kurtarılan kuşa vatandaşlar su içirmek için çalıştı.
Sıkıştığı sırada çırpınması sonucunda kanadından yaralanan küçük kuş doğaya bırakılırken, ev sahibi Cevdet Sarıkaya itfaiye ekiplerine teşekkür etti.
Kuşun yiyecek aramak için evin duvar arasına girmiş olabileceğini belirterek Sarıkaya, "Evin duvarında karnı aç olan bir kuşun yiyecek arama derdi başına iş açmış. Kafasının küçük kırık bir duvarın içine sokarak sıkıştığını gördük. Daha sonra itfaiye ekiplerini aradık. Hemen olay yerine geldiler ve hiç incitmeden kuşun canını kurtardılar. Küçük bir kuşla ilgilendikleri için itfaiye ekibine teşekkür ederim. Allah itfaiye ekiplerimizden razı olsun" dedi.
İtfaiye ekibinde görevli Zemzem Yıldız ise, "Bizim görevimiz büyük küçük demeden her olaya en hızlı bir şekilde anında müdahale etmektir. İhbarınız sayesinde bir canı daha kurtardığımız için bizler de çok mutluyuz" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet