Skip Navigation Links

Optimum'da Gömlek Yağmuru

Özel gün ve haftaların yanı sıra yılın 365 gününe yaydığı indirim kampanyalarıyla hesaplı ve kaliteli alışverişin adresi olan Adana Optimum kazandırma

Optimum'da Gömlek Yağmuru

Yaşam   A+a-

Özel gün ve haftaların yanı sıra yılın 365 gününe yaydığı indirim kampanyalarıyla hesaplı ve kaliteli alışverişin adresi olan Adana Optimum kazandırmaya devam ediyor.
Ziyaretçilerine sunduğu ücretsiz üyelik sistemi olan Optimum Club Kart ile 22 - 31 Ağustos tarihleri arasında alışveriş yapan kart sahiplerini 19.99 TL'den başlayan fiyatlarla gömlekler bekliyor.
GÖMLEK FİYATLARI 19.99 TL'DEN BAŞLIYOR
Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde 22-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında "İmza" markalı gömlekler Optimum Club Kart sahiplerine özel 19.99 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
Hesaplı alışverişi daha avantajlı hale getiren Optimum Club Kart ile alışveriş keyfi yaşamak isteyenler "www.optimumoutlet.com" adana adresi ya da mobil uygulama üzerinden ya da AVM'de yer alan danışma bölümünden temin edilen formu doldurabilirler.
Optimum Club Kart üyeleri, alışveriş merkezini her ziyaret ettiklerinde 100 puan (ayda en fazla 400 puan), üye işyerlerinde yaptıkları her 1 TL'lik alışveriş karşılığında ise 5 puan kazanıyor. Kart taşımak istemeyen veya kartı yanında olmayanlar da sadece cep telefonu numaraları ile işlem yaptırabiliyorlar.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet