Skip Navigation Links

İçmesuyu şebeke borularının sevkiyatı başladı

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve Komisyon'un Samsun'daki üretim tesisinde yaptığı incelemenin ardından kabul işlemi tamamlandı

Gündem   A+a-

 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve Komisyon’un Samsun’daki üretim tesisinde yaptığı incelemenin ardından kabul işlemi tamamlandı
 
İskenderun’un içmesuyu şebeke inşaatında kullanılacak olan ductil borularının imal edildiği tesiste inceleme çalışmasının ardından, kabul işlemlerinin tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, sevkiyatın başladığını müjdeledi.
İçmesuyu şebeke inşaatında kullanılacak olan ductil boruların imal edildiği Samsun Makine Sanayi Üretim Tesislerindeki incelemesini tamamlayarak, kentimize dönen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, izinli olduğu sürece göreve vekalet eden Belediye Başkanvekili Ahmet Birsel Aktaş ve personel tarafından çiçekle karşılandı.
İnceleme gezisi ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Samsun’da içmesuyu borusu inceleme çalışmasının ardından kabul işlemlerinin tamamlandığını ifade etti.
İskenderun’un içmesuyu şebeke inşaatında kullanılacak olan ductil boruların imal edildiği Samsun Makine Sanayi Üretim tesislerinde, boruların imalat aşaması, test edilmesi çalışmalarını yerinde incelediklerini anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskenderun’un birçok sorunundan en önemli olan içmesuyu pek çok aşamadan geçti. En son aşaması olan ductil içmesuyu boruların imalatını komisyon üyeleri olarak yerinde gördük. Gerekli testleri yaptık. Şartname maddelerine uyum sağlayıp sağlamadığını kontrol ettik. Uygunluğunun sonucunda imzaladık. Sözleşme tamamlandı. Borular gönderilmeye başlandı” dedi.
Boruların gelmesiyle döşenme çalışmasının da başlayacağını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskenderun sürekli akan ve içilebilir suya kavuşacak” diye konuştu.
İskenderun’un içmesuyu şebeke inşaatında kullanılacak olan ductil boruların imal edildiği Samsun Makine Sanayi Üretim tesislerindeki inceleme gezisine, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İller Bankası, SMS-Şura inşaat, Samsun Makine Yetkilileri ve Belediye Su Kanal Müdürü Garip Sönmez ve mühendisler katıldı.
 


Samsun Boru Fabrikası ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet