Skip Navigation Links

Hatay Kalkınma Şurasının İlk Ayağı Tamamlandı

HATİAB HATAY KALKINMA ŞURASI'nın ilk ayağı olan HATİAB tarafından organize edilen

Hatay Kalkınma Şurasının İlk Ayağı Tamamlandı

Gündem   A+a-

 

ve ATSO Antakya Ticaret ve Sanayi Odası İşbirliğinde düzenlenen İSTİŞARE toplantısı ATSO'da yapıldı.
HATİAB Genel Başkanı İbrahim GÜDER ve Yüksek İstişare Kurulunun girişimleri ile HATAY Bölgesindeki komşu Ülkelerde başlayan krizden dolayı Ekonomik sıkıntı çeken Sanayicilerimiz, Esnaflarımız İşadamlarımızla BANKACILIK ve FİNANS Konularında geniş kapsamlı bir toplantıya imza atıldı. 
Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ile Merkezi İstanbul da bulunan HATİAB Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu ve İş adamlarımız için Çok Faydalı geçen önemli toplantıda TC Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Osman ARSLAN, Ziraat Katılım Bankası ve Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Metin ÖZDEMİR ve Adana Bölge Müdürü, Antakya Ziraat Bankası Şube Müdürleri HATIAB Genel Başkanı İbrahim GÜDER Genel Başkan Yardımcısı Gökhan ERGÜNER , HATİAB Yüksek İstişare Kurlu üyesi ve Eğitim Komisyonu Başkanı Ali ŞAHİN, HATİAB Yüksek istişare Üyesi Kemal Erdem YILMAZ . HATIAB Hatay Şube Kurucu Başkanı Mehmet Ali YÜKSEL, HATİAB Hatay Şube Kurucu Başkan Yardımcısı Atilla ÖNAL ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri İşadamları, Esnaflar katıldılar.
TC ZİRAAT KATILIM BANKASI İKİ ŞUBE AÇIYOR
Banka Yöneticilerinin iştirak ettiği “Ülkemizin İçinde Bulunduğu olumsuz Koşulların Ekonomi üzerindeki etkisi ve İş dünyasının önünün açılmasında bankaların izlemesi gerekenler, Finans ve Çözüm Önerilerinin” görüşüldüğü istişare toplantısında Sanayici ve İşadamlarımızın sorularına açık ve net cevaplar verildi. Karşılıklı soru cevap şeklinde devam eden toplantının ardından HATAY için İki Şube açma Müjdesi veren TC Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Osman ARSLAN, ANTAKYA ve ISKENDERUN'a TC ZİRAAT KATILIM BANKASI SUBELERINİ AÇACAĞIZ" dedi. 
HATAY'in Bankacılık Sektörü ve Katilim Bankası ile ilgili olarak TC Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü tarafından KATILIM BANKACILIGI hakkında detaylı ve önemli bilgiler verilen toplantıda, Bölgemizdeki Ekonomik Gelişmelerle İlgili Fikir Alışverişinde Bulunuldu. Toplantı sonunda Özellikle Hatay'daki Şirketlere Yeni Kredi İmkanları Sunulmasının Gerektiğinin önemine dikkat çekildi.


HATİAB HATAY KALKINMA ŞURASI'nın ilk ayağı olan HATİAB HATAY Şube Başkanı Mehmet DÖNMEZ tarafından organize edilen ziyaretler kapsamında sırasıyla Bölgemizin Demir Çelik Şirketlerinden MMK Metalürji, Koç Haddecilik, HATIAB Kurumsal Üyemiz TUFAN SIRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Sanayici İşadamı Osman TUFAN 'ın Ertu Demir Çelik Üretim Tesislerini, METAL AT Şirketi Yönetim Kurulu Abdullah BOZATLI tesislerini, ALP-ATEŞ GÜBRE Yönetim kurlu başkanı Şükrü ALPAYDIN'a, ÖZ-TRANS Nakliyat Şirketi ortakları Sadullah ÖZKAN ve Yusuf DÖNMEZ'e, Antakya'da Ali ALKAN AYAKKABI TABANI İMALAT FABRİKASI Şirket yönetim yerinde ziyaretler yapıldı. HATAY Turizmine yeni ivme kazandıracak olan ve HATAY'ın MOZAİK Tarihine IŞIK verecek MOZAİK OTEL-HİLTON Projesinin yatırım sahibi Necmi ASFUROĞLU'nu ziyaret edip Otel hakkında Görsel sunum ile bilgiler alındı.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet