Skip Navigation Links

Alpay'dan Körfez İskenderun Spor'a Baklavalı Moral

Spor Toto 3. Lig 3. Gurubunda mücadele eden Körfez İskenderun Spor

Alpay'dan Körfez İskenderun Spor'a Baklavalı Moral

Spor   A+a-

hafta sonunda deplasmanda oynayacağı 24 Erzincan Spor karşılaşması öncesinde çalışmalarını teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde sürdürüyor. Hatay Kulüpler Birliği Başkanı ve Yeni Cemnur Tesisleri işletmecisi Yıldırım Alpay, hafta sonunda oynanacak olan 24 Erzincan Spor karşılaşması öncesinde çalışmalarını sürdüren Körfez İskenderun Spor'lu futbolcuları 5 Temmuz stadında ziyaret ederek baklava ikram ederek moral verdi.
Kulüp Başkanı Kazım Aydın ile yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu antrenmanda, Körfez İskenderun Spor'a destek çağrısında bulunan Alpay, "Siyasetçisinden Mülki amirlerine , İş adamlarından taraftarlarından kadar herkes Körfez İskenderun Spor'a destek çıkmalıdır. Hatay Kulüpler Birliği olarak her zaman Körfez İskenderun Spor'un yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Yeni Cemnur Tesislerimizin kapısı her zaman kulüplerimize açıktır. Yeni sezonda Körfez İskenderun Spor'a başarılar dileriz" dedi.
Körfez İskenderun Spor kulüp Başkanı Kazım Aydın ile Teknik Direktör Ramazan Silin, desteklerinden dolayı Başkan ve iş adamı Yıldırım Alpay'a teşekkür ettiler.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet