Skip Navigation Links

Alt Yapı Çalışması Yapılmasına Tepki

Kilis'te,zaman zaman kent merkezinde bulunan caddelerin kazılarakk alt yapı çalışması yapılmasına vatandaşların tepkiler sürüyor

Alt Yapı Çalışması Yapılmasına Tepki

Gündem   A+a-

Kilis'te, zaman zaman kent merkezinde bulunan caddelerin kazılarakk alt yapı çalışması yapılmasına vatandaşların tepkiler sürüyor.
Kilis'te, yılda birkaç kez alt yapı çalışmaları bahane edilerek çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından kent merkezinde iş makineler ile eşilerek alt yapı çalışmalarının yapılması vatandaşları canından bezdirdi. Cumhuriyet Caddesi ile Cumhuriyet Meydanının bulunduğu bölgede alt yapı çalışmaları nedeniyle EDAŞ İl Müdürlüğü tarafından elektrik kabloluları yer altına alınıyor. Bu nedenle yolların kazılmasına esnaflardan tepki geldi.
Bazı esnaflar kent merkezinin sürekli alt yapı bahanesi ile kazıldığını ifade ederek, "Cumhuriyet Caddesi ve çevresi yılda birkaç kez kazılıyor. Şimdi de EDAŞ tarafından eşilmeye başlandı. İş yerlerimizde tozdan duramıyoruz. Alt yapı çalışmalarını bir an önce bitirilmesi istiyoruz. Elektrikle ilgili sorun bitiyor, Telekom eşiyor. Bu bitiriyor, internet ile ilgili eşiliyor. Vatandaşları canından bezdirdiler."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet