Skip Navigation Links

Bekir Altan'dan Eğitime ve Eğitimciye Sonsuz Destek.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, okul müdürlerinden gelen talep üzerine Dörtyol ilçesinde görev yapan tüm okul müdürlerine yemek verdi.

Gündem   A+a-

 
 
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, okul müdürlerinden gelen talep üzerine Dörtyol ilçesinde görev yapan tüm okul müdürlerine yemek verdi.
 
Dörtyol ilçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinin katıldığı yemekte konuşma yapan Payas da bulunan okulların koordinasyon Müdürü Payas Lisesi Müdürü Hanefi Şimşek; “her zaman eğitimin destekçisi olan Başkanımız Bekir Altan’dan okul Müdürlerimiz adına kaynaşma yemeği istemiştik sağ olsun bunu gerçekleştirdi. Başkanımız Bekir Altan tüm okullarımızın ve öğretmenlerimizin her isteğini ve her ihtiyacını karşıladığı için ona tüm eğitim camiası adına teşekkürü bir borç biliyorum ve sizler adına kendisine şükranlarımı sunuyorum. Dedi.
 
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan yaptığı konuşmada, “ Bir şehrin seviyesini yükseltmek için okullarına ve eğitim camiasına destekte bulunmak gerekir. Bizler elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanarak halkımıza hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz.
Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra okullarımızın da iyi koşullara sahip olması için çalışıyoruz bu kapsamda öğretmenlerimizden ve öğrencilerimizden gelen hiçbir ihtiyaç talebini geri çevirmiyoruz.
Kanunların bize verdiği yetki ile sınırlarımız içersindeki tüm okulların her türlü ihtiyacını karşılamaktayız. Üniversite sınavına girecek olan öğrencilerimiz için test kitabı hazırlatıp dağıttık bu sırada bir öğrencimizin yoğun sınav temposundan dolayı bunaldık bizi Çanakkale’ye gönderir misiniz talebi geldi, çalışma arkadaşlarıma hemen hazırlık yapın Payas ta olan ve isteyen tüm öğrencilerimizi en uygun zamanda Çanakkale’ye göndereceğiz dedim.
Payas Meslek Lisesi öğrencilerinin klima talebi üzerine yine Payas ta bulunan köylerimiz dahil tüm okullarımızın klima ihtiyacını karşılayacağız.
Bizler ekibim ile birlikte Payas’ın hizmetindeyiz kanunların verdiği yetki ile de tüm kamu kurumlarının ihtiyaçlarını karşılamakla da görevliyiz.
 
Bizim yöneticilik anlayışımız her isteyenin ihtiyacını karşılamak üzere Allah Rızası içindir.
 
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, konuşması sırasında Dörtyol İlçesinde görev yapan Müdürlerden de ihtiyaç talebi gelince, Dörtyol’daki tüm okullar için bank ve çöp kovası hazırlanması talimatını verdi.
 
Türkiye Şampiyonluk Kupası
 
Konuşmalar sonrasında Yıldızlar Türkiye Şampiyonu olan Halter takımı sporcularına başarıları için ödül verildi. Halterciler de kazandıkları Türkiye Şampiyonluk Kupasını Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a verdiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet