Skip Navigation Links

Kıskıvrak Yakalandılar..İskenderun'da Dev Fidye Operasyonu

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde abisi ve kardeşini karçırarak fidye isteyen 3'ü Suriyeli 5 kişi gözaltına alındı.

Kıskıvrak Yakalandılar..İskenderun'da Dev Fidye OperasyonuWeb
TV

Gündem   A+a-

Alınan bilgilere göre, Suriyeli kardeşler Y.H., M.H. ve A.H.babaları öldükten sonra kendilerine kalan yüksek miktardaki paraya şirket kurarak çalıştırmaya başladı. 
Aralarında yaşanan para anlaşmazsızlığı nedeniyle diğer iki kardeş M.H ve A.H. abileri Y.H. ve yeğeni Ö.H.'yi kaçırarak yengelerinden fidye talep etmek üzerine plan kurdu.
Bunu gerçekleştirmek üzere Reyhanlı'da bulunan Türk vatandaşı A.Ş. ve M.Ş. ile irtibata giren kardeşler, abileri Y.H. ve yeğenleri Ö.H.'yi kaçırarak Reyhanlı'da bulunan bir çiftlik evine kapattı.
Daha sonra yengeleri M.K.'yı arayarak 6 milyon dolar fidye talep eden şahıslar, yengelerinin 'Bende o kadar para yoktur' cevabıyla karşılaştı. 
Bütün parasının 30 bin dolar olduğunu ifade eden M.K., parayı çekmek üzere geldiği İskenderun'da emniyete ihbarda bulundu.
İskenderun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nin titizlikle yürüttüğü çalışma neticesinde Reyhanlı ilçe Jandarma Komutanlığı kordinesindeki operasyonda, M.K. ilk etapta 30 bin dolar parayı çifliğe bırakarak oradan uzaklaştı.
Daha sonra titiz bir takip sonucu çiftlikten çıkan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda, şahıslar para ve kullandıkları suç unsurlarıyla yakalanarak İskenderun'a getirildi.
Burada yapılan kontrollerin ardından Türk vatandaşı A.Ş. ve M.Ş., Suriyeli Y.H. M.H. ve A.H. adliyeye sevk edildi.
Zanlılardan Türk vatandaşı A.Ş. ve M.Ş. ile Suriyeli M.H. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Y.H. ve A.H. adli kontrol gözetiminde serbest bırakıldı.
Kıskıvrak Yakalandılar..İskenderun'da Dev Fidye Operasyonu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet