Skip Navigation Links

Payasspor : 3 Ümraniyespor : 1

Payas Spor'u galibiyete taşıyan golleri Mustafa Yıldız (2) ile Yakup Karakum atarken, Ümraniye Spor'un tek golünü Ziya kaydetti.

Payasspor : 3 Ümraniyespor : 1

Spor   A+a-

Spor Toto 3. Lig 2. Gurubunda mücadele eden Payas Spor, Teknik Direktör Mehmet Akdemir, yardımcıları Tuğrul Yücel ile Nahit Özseçen idaresinde 3.Etap kamp çalışmalarını yaptığı Nevşehir Ürgüp Mustafa otel tesislerinde aynı zamanda da hazırlık karşılaşması serisine devam ediyor. 
Payas Spor, Ürgüp Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü sahasında oynadığı özel karşılaşmada 2. Lig Beyaz gurubu takımlarından Ümraniye Spor'u ikinci yarıda atılan gollerle 3-1 mağlup etti.
Nevşehir Bölgesi hakemlerinden Hakan Durmaz, Önder Kaya ile Yaşar Şen'in yönettiği karşılaşmada Payas Spor'un gollerini 54 ve 65. Dakikalarda Mustafa Yıldız, 86. dakikada da Yakup Karakum attı. Ümraniye Spor'un tek golünü karşılaşmanın 23. dakikasında Ziya kaydetti.
MUSTAFA YILDIZ'LAŞTI
Payas Spor'un genç yeteneği 21 yaşındaki Mustafa Yıldız, ilk yarıda 1-0 mağlup durumdaki takımının ikinci yarısında imdadına yetişti. Teknik Direktörü Mehmet Akdemir tarafından ikinci yarıda oyuna alınan Mustafa Yıldız, attığı güzel gollerle adeta sahada soy ismi gibi yıldızlaştı.
Karşılaşmanın 86. dakikasında Yakup Karakum'un ise attığı şık kafa golü görülmeye değerdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet