Skip Navigation Links

HBB Hizmetleriyle Esnafın Yanında

Antakya Belediyesi’nin yapmadığı Dericiler sitesi yolu Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı.

HBB Hizmetleriyle Esnafın Yanında

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Dericiler sitesinde site başkanları Murat Balıkçı , Kadir Yaylalı ve esnaf ile bir araya gelerek hizmet istişarelerinde bulundu. Başkan Savaş'a Hatay  Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ekrem Baldıran'da eşlik etti.

Dericiler sitesi başkanları Kadir Yaylalı ve Murat Balıkçı başkan Savaş’a  yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Balıkçı “Senelerden beri mağduruz, kimse bizimle ilgilenmiyordu. Sağolsun başkanımız Lütfü Savaş bizimle ilgilendi biz 500 metre asfalt istedik kendisi bize 5kmlik yolumuzun tamamını asfaltladı. Dere ıslahını yaptı. Yaptığı hizmetlerden dolayı başkanımıza teşekkür ederim.” Dedi.
  
Dericiler sitesi yollarının Antakya Belediyesine ait olmasına rağmen mağdur bırakılan Dericiler esnafının yardımına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş yetişti. 

"Şehrimizin Temel Direkleri Esnafımızın Hep Yanındayız"

Toplamda 5000 mt (5 kilometre ) sathi asfalt kaplanan ve dere ıslahı yapılan  Dericiler sitesinin yollarını inceleyip esnaf ile bir araya gelen başkan Savaş, yaptığı açıklamada dericiler sitesi yolların ve çöp toplama işinin  Antakya Belediyesi’ne ait olduğunu belirtip mağdur bırakılan esnafın her zaman yanlarında olduğunu, siyasi kaygı gütmeden ayrımcılık yapmadan her yerde eşit hizmet şiarı ile yola devam ettiklerini, bundan önce ve bundan sonrada her zaman şehrin temel direkleri olan esnafın yanlarında olacaklarını belirtip esnafa teşekkür etti.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet