Skip Navigation Links

Kızkalesi'nde Emniyet Tedbirleri Sonuç Verdi

Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici,yaz aylarında tarihi ve turistik Kızkalesi'nde aldıkları tedbirlerin sonuç verdiğini söyledi

Kızkalesi'nde Emniyet Tedbirleri Sonuç Verdi

Gündem   A+a-

Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici, yaz aylarında tarihi ve turistik Kızkalesi'nde aldıkları tedbirlerin sonuç verdiğini söyledi.
Yaz aylarında neredeyse bir kent nüfusuna ulaşan Kızkalesi'nde alınan tedbirlerle ilgili bilgi veren Ekici, "Yaz aylarında nüfusu katlanarak artan tarihi ve turistik Kızkalesi'nde tedbirleri artırıyoruz. Asayiş ekipleri, önleyici ekipler, oluşturulan polis noktaları ve sivil ekiplerimiz 24 saat görev başında. Diğer taraftan önemli noktalara yerleştirilen özel kabiliyete sahip MOBESE ve güvenlik kameraları da ekiplerimize kolaylıklar sağlıyor. Örneğin otodan hırsızlık olaylarına baktığımızda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 50'lik bir düşüş görülüyor. Aldığımız tedbirlerin sonuç vermesinden vatandaşlarda bizde memnunuz" dedi.
Sentetik haplar ve uyuşturucu maddelere karşı da uyarılarda bulunan Ekici, '155 Polis İmdat' telefonunun vatandaş ile polis arasındaki irtibatı sağlamak için 7 gün 24 saat hizmet verdiğini hatırlatarak, "Vatandaşlarımız şüpheli durumlarda '155 Polis İmdat' hattını her zaman arayabilirler" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet