Skip Navigation Links

İşçi dostu Özdemir son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde dün uğradığı saldırıda hayatını kaybeden Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Sekreteri Mustafa Özdemir, işçilerin omuzlar

Gündem   A+a-

 
 
Hatay’ın İskenderun ilçesinde dün uğradığı saldırıda hayatını kaybeden Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Sekreteri Mustafa Özdemir, işçilerin omuzlarında dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Çevresinde 'işçi dostu' olarak bilinen Özdemir'in cenazesine binlerce işçi katıldı.
Mustafa Özdemir’in cenazesi İskenderun Devlet Hastanesi morgundan alınarak İsdemir'deki evinin önüne ardından da İsdemir Camii'ne getirildi. Binlerce kişinin katıldığı cenaze törenine AK Parti Hatay milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Ferudun Tankut, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Cengiz Gül, İsdemir Genel Müdürü İsmail Akçakmak, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, çevre belde belediye başkanları, Türkiye’nin dört bir tarafından gelen sendika temsilcileri ve yüzlerce çelik işçisi katıldı.

İşçilerin abisi olarak bilinen ve çok sevilen Mustafa Özdemir için kılınan cenaze namazı sonrası bir konuşma yapan Hak-İş Konfederasyonu Başkanı Mahmut Arslan, “Muhterem kardeşimiz, yol arkadaşımızı böyle yollamak istemezdik. Ama yapılacak bir şey yok. Çelik işçisinin başı sağ olsun, Bu bayrağı daha ileriye taşımak için el birliği ile çalışacağız inşallah.” dedi.
Özdemir'in cenazesi İsdemir Camii'nde Cuma namazın müteakip kılınan cenaze namazının ardından İskenderun’daki Çankaya Mezarlığı'nda dua ve gözyaşlarıyla toprağa verildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet