Skip Navigation Links

İskenderun Yüzme İhtisas Bayan Sutopu Takımı 1.Lige Çıktı

İskenderun Yüzme İhtisas U-18 Bayan Sutopu Takımı 1.lig’de..

İskenderun Yüzme İhtisas Bayan Sutopu Takımı 1.Lige Çıktı

Spor   A+a-

Türkiye Sutopu Federasyonunu 2015 yılı faaliyet programında yer alan “Türkiye U-18 Bayanlar Sutopu Şampiyonası” 07-09 Ağustos tarihlerinde Manisa’da gerçekleştirildi.

Türkiye genelinden 12 takımın katıldığı şampiyona sonunda İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü ilk 5’e girerek önümüzdeki sezon şehrimizi  “Türkiye U-18 Bayanlar Sutopu 1.Ligi’nde”  temsil etmeye hak kazandırdı. 

Yapılan müsabakalar sonucunda İzmir Esti birinci, Adana Çınarlı ikinci, Bursagücü üçüncü oldu.

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu “U-18 Bayan takımımızın 1.lige yükselmesi ile diğer kategorilerde 2.ligde mücadele eden takımlarımızla birlikte, sutopunda toplam beş kategoride şehrimizi ulusal anlamda temsil ediyoruz. Sutopu liglerinde mücadele eden tek ilçe takımıyız. 13 yıllık çalışmalarımızın meyvelerini toplamaya başladık. Kadromuzda yer alan tüm sporcularımız, her yıl yaz ve kış dönemlerinde açtığımız İskenderun Yüzme İhtisas Yüzme Temel Eğitim Kurslarımızdan takımlarımıza aktardığımız, kendimiz yetiştirdiğimiz sporculardır. Bu yüzden altyapımızı sağlam tutmak adına yüzme temel eğitim kurslarımıza oldukça önem veriyoruz. Beş kategoride mücadele etmek ciddi anlamda büyük bir çaba gerektiriyor. Her kategori için yeterli sporcularımızın olması adına altyapı temel eğitim çalışmaları ciddi önem taşıyor. Bu yüzden yüzme temel eğitimlerimizde her sporcu ile yakından ilgileniyoruz. 5-6 yaşlarında yüzme yaşamlarınla bizimle başlayan, yaşıtları gezerken kendileri antrenmanlarla boğuşan kızlarımız yürekten hak ettikleri büyük bir başarı kazanmışlardır. Kulübümüzün maddi açıdan deplasmana gitmesi ekonomik anlamda ciddi maliyet gerektiriyor. Bu anlamda Deniz Ticaret Odası İskenderun şubesi ve ailelerimizi desteği ile ayakta duruyoruz. Kulüp Başkanımız Kadir Doğan ve DTO İskenderun şubesi yönetim kuruluna, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne İlçe Müdürümüz Ali Arıkoğlu’na ve tesis amiri Ertuğrul Mantar’a, Sutopu antrenörlerimiz Ökkeş Türkmen Çiçek ve Mehmet Aktepe’ye çok teşekkür ediyoruz. Başarı tüm İskenderun Yüzme İhtisas ailemizindir” diye belirtti.                                                                      

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet