Skip Navigation Links

Zihinsel Engelli Kıza Tecavüzü Hamileliliği Ortaya Çıkardı

Osmaniye'de, 34 yaşındaki zihinsel engelli H.İ. isimli genç kızın tecavüze uğrayıp 8.5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı

Zihinsel Engelli Kıza Tecavüzü Hamileliliği Ortaya Çıkardı

Adana   A+a-

Osmaniye'de, 34 yaşındaki zihinsel engelli H.İ. isimli genç kızın tecavüze uğrayıp 8.5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Osmaniye merkeze bağlı Serinova köyünde babası ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan H.İ. isimli zihinsel engelli kızın karnı büyüyünce kardeşi Mustafa İ. (28) tarafından Osmaniye Devlet Hastanesi'ne hastaneye götürüldü. Burada yapılan muayene neticesinde zihinsel engelli kıza 8.5 aylık hamile teşhisi konuldu. Kızının 8.5 aylık hamile olduğu haberini alan baba İbrahim İ. kısmi felç geçirerek yatağa düştü.
"TÜM KÖY BİLİYORMUŞ EN SON BİZ DUYDUK"
Kardeşinin 8.5 aylık hamile olduğunu öğrenen Mustafa İ., jandarmaya suç duyurusunda bulundu. Jandarma konuyla ilgili yaptığı araştırmada zihinsel engelli H.İ.'ye tecavüz eden kişi veya kişilere dair biz iz bulamadı. Önce köyde tecavüz olduğu söylentileri yayıldığını belirten Mustafa İ., "Ancak biz bu söylentileri dikkate almamıştık. Kardeşimi hastaneye götürdüğümüzde gerçeği öğrendik. Demek ki köyde tecavüzü biliyorlarmış en son biz duymuşuz" şeklinde konuştu.
SİNİR HASTASI BABASI DA YATAĞA DÜŞTÜ
Köyde tecavüze uğrayıp 8.5 aylık hamile olduğu ortaya çıkan zihinsel engelli H.İ.'nin annesi Iraz İ.'nin 10 yıl önce hayatını kaybettiği, baba İbrahim İ.'nin ise sinir hastası olduğu ve tedavi gördüğü öğrenildi.
Kızının tecavüze uğrayıp hamile kaldığını öğrenen İbrahim İ., haber üzerine kısmi felç geçirerek yatağa düştü. Hiçbir iş yapamadığını geçimlerini oğlunun sağladığını belirten İbrahim İ., "Ne söyleyeyim ne diyeyim bilemiyorum. Ben böyle yatıyorum yatağa düştüm" şeklinde konuştu.
"BEBEĞE DEVLET KORUMASI İSTİYORUZ"
Zihinsel engelli H.İ.'nin kardeşi Mustafa İ., can güvenliklerinin dahi olmadığını belirterek, "Kardeşime bunu yapan kişi veya kişiler bize de her an bir şeyler yapabilir can güvenliğimiz dahi yok. Ben jandarmadan ve yetkililerden de bu konuda yardım istedim ancak kimse ilgilenmedi. Şurada 1 ay sonra bu bebek doğar. Ben hem yatalak babama hem zihinsel engelli kardeşime bakıyorum. Kardeşim zaten kendine bakamayacak durumda bebeğe nasıl baksın. Ben yetkililerden hem kardeşim için hem de doğacak bebek için devlet korumasına alınmasını istiyorum veya çocuğu olmayan birine evlat verilebilir" şeklinde konuştu
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet