Skip Navigation Links

MKÜ Rektörü Yayladağı'ında

Yayladağlılar Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yalçın Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Hüsnü Salih Güder'i Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

Yayladağlılar Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yalçın Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Hüsnü Salih Güder’i Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Yayladağılılar Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Yayladağılılar Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yalçın, Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’in yeni görevini kutlayarak başarılar diledi ve dernek yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Dernek Başkanı Mehmet Yalçın: “Uzun süredir Hatay’da yaşamaktasınız. Bizim gereksinimlerimizi çok iyi biliyorsunuz. Yayladağı’mızın gelişmesi adına desteklerinizi bekliyoruz. Yayladağılılar olarak sizinle işbirliği içerinde çalışmak istiyoruz.”dedi.

Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder ise: “Hatay ile Üniversite arasında bir köprü kuracağız. Yayladağı’na önem veriyoruz. Yayladağı’ndaki okulumuzu geliştirme, büyütme ve üst düzey bir eğitim ortamı oluşturma çabası içerisindeyiz.
Yayladağı’nda bir üretim ve istihdam ortamı oluşturulmalıdır. Bu şekilde yörenin ekonomik ve sosyal refah düzeyi yükselip yörenin kalkınması sağlanacaktır. İnsanları yetiştirmek ve kaliteli işler yapmak adına kurslar düzenlemeli ve projeler yapmalıyız. Halkı üretime yöneltmeliyiz. Tarımsal alanlarda halk bilgilendirilip oradaki potansiyel değerlendirilmelidir.”dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet