Skip Navigation Links

Bir Kişinin Ölümüne Neden Olan Terör Yandaşları Adliyeye Sevk Edildi

Mersin'de evinin balkonunda otururken terör örgütü yandaşlarının fırlattığı aydınlatma fişeğinin başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Bülent

Bir Kişinin Ölümüne Neden Olan Terör Yandaşları Adliyeye Sevk Edildi

Gündem   A+a-

Mersin'de evinin balkonunda otururken terör örgütü yandaşlarının fırlattığı aydınlatma fişeğinin başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Bülent Ecevit Güngör'ün ölümüne neden olan zanlı ile beraberindeki 3 kişi adliyeye sevk edildi.
Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Suruç'taki bombalı saldırıyı bahane eden terör örgütü yandaşları, 26 Temmuz tarihinde Şevket Sümer Mahallesi 5975. Sokak'ta yolu barikatlarla trafiğe kapatarak güvenlik güçlerine taşlı, havai fişekli ve molotof kokteylli saldırılar düzenledi. Yasa dışı gösteriler sırasında eylemciler tarafından ateşlenen denizcilikte kullanılan ve satışı yasak olan aydınlatma fişeği, aynı sokakta evinin balkonunda oturan Bülent Ecevit Güngör'ün (40) başına isabet ederek ölümüne neden oldu. Olayın ardından çalışma başlatan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, olay yerindeki deliller, görgü tanıklarının ifadeleri, MOBESE ve çevredeki güvenlik kameraları görüntülerinden de faydalanarak Güngör'ün ölümüne neden olan şahsın 15 yaşındaki A.A. olduğunu tespit etti. Polisin düzenlediği operasyonla yakalanan zanlının görgü tanıklarınca da teşhis edildiği bildirildi. A.A. ile birlikte terör olaylarına karıştığı belirtilen 3 kişi daha yakalanarak gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları tamamlanan 4 zanlı, yaşları küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan A.A, adliyeye getirilişi sırasında gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet