Skip Navigation Links

Ataşbak,Atlet Demir'i Kabul Etti

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak,800 sporcu arasında 3 branşta topladığı puanla Türkiye birincisi olan Nusret Candemir'i

Ataşbak,Atlet Demir'i Kabul Etti

Spor   A+a-

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, 800 sporcu arasında 3 branşta topladığı puanla Türkiye birincisi olan Nusret Candemir'i kutladı.
Ataşbak, geçen ay İzmir'de gerçekleştirilen "16 Yaş altı Naili Moran Atletizm Müsabakaları"nda 12 yaş kategorisinde, 75 metre koşu, uzun atlama ve gülle atmada toplam 251 puan toplayarak Türkiye birincisi olan Nusret Can Demir'i makamında kabul ederek yarışma hakkında bilgi aldı.
Atletizm'in tüm sporunun anası olduğunu ifade eden Ataşbak, "İzmir'de çeşitli İllerden yaklaşık 800 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Naili Moran 16 yaş altı Türkiye Şampiyonasında 12 Yaş kategorisinde koşu, uzun atlama ve gülle atmada 3 branşta yarışan sporcumuz Nusret Can Demir'in 251 puan alarak Türkiye birincisi olması bizleri mutlu etmiştir. Artık tüm Türkiye biliyor ki atletizm denilince ilk akla gelen il konumuna geldik. Bu başarı hepimizin ortak başarısıdır. Tabi ki bu çalışmalarındaki en büyük destekçileri olan ailelerine ve tüm antrenörlerimize böyle başarılı sporcular yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum" dedi.
Ayrıca ziyarette Antrenör Ali Gülengül ve Murat Bahçıvan'da katıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet