Skip Navigation Links

Nuri Üysen Camii Açıldı..

Açılış nedeniyle sabah saatlerinde başlayan Kur'an-ı Kerim Tilaveti ziyafeti, açılış saati olan Cuma Namazı öncesine kadar sürdü.

Gündem   A+a-

 
Açılış nedeniyle sabah saatlerinde başlayan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ziyafeti, açılış saati olan Cuma Namazı öncesine kadar sürdü.
 
Nuri Üysen Camii Açıldı..
Restorasyonu Hayırsever İşadamı Nuri Üysen tarafından yaptırılan İskenderun Numune Mahallesi’nde bulunan Nuri Üysen Camii düzenlenen törenle hizmete girdi.
Açılış nedeniyle sabah saatlerinde başlayan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ziyafeti, açılış saati olan Cuma Namazı öncesine kadar sürdü.
Açılışa katılan tüm davetliler, Kur’an-ı Kerim Tilavetini keyifle dinlediler..
 
Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, KKTC Merhum Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın oğlu Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Belen Kaymakamı Mehmet Öz, İskenderun Belediye Başkanı Doktor Yusuf Civelek, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Karayılan Belediye Başkanı Mehmut Yurtman, Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt, Hatay İl Müftüsü MUSTAFA SİNANOĞLU, İskenderun OSB Başkanı Uğur Ateş ile İşdünyası ve siyaset dünyasından önemli isimlerin katıldığı açılışta oldukça mutlu ve heyecanlı olduğu gözlenen Hayırsever İşadamı Nuri Üysen, davetlilerini de kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi.
Restorasyonun başarısını ortaya koyan güzelliği gören herkes Nuri Üysen Camii’ne hayran kaldı.
Hiçbir masraftan kaçınılmadan yapılan restorasyonda, camiye gelen herkesin huzur içinde namazlarını kılabilecekleri, vakit geçirebilecekleri ortam sağlanmış durumda..
İskenderun İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ettikten sonar, hayırsever İşadamı Nuri Üysen’in restorasyonu yaparkenki titizliği ve örnek davranışını da övdü.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet