Skip Navigation Links

Vali Çakacak,Kaçırılan Polis Memuru Yabalak'ın Ailesini Ziyaret Etti

Mersin Valisi Özdemir Çakacak,28 Temmuz 2015 günü eşi ve çocukları ile seyahat ettiği sırada,Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında terör örgütü mensupl

Vali Çakacak,Kaçırılan Polis Memuru Yabalak'ın Ailesini Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, 28 Temmuz 2015 günü eşi ve çocukları ile seyahat ettiği sırada, Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında terör örgütü mensuplarınca kaçırılan polis memuru Sedat Yabalak'ın Bozyazı ilçesindeki ailesini yalnız bırakmadı.
Vali Çakacak, Yabalak'ın, Bozyada'ki baba evini ziyaret ederek üzüntülerini paylaştı. Kaçırılan polis memurunun babası Kadir Yabalak ve annesi Dursun Yabalak tarafından karşılanan Çakacak, anne ve baba Yabalak'ın üzüntüsüne ortak olduğunu belirterek, "Geçmişi yüzyıllara dayanan Türk milletini, birbirine düşürmek isteyen ve kaos ortamı yaratmak isteyen güçler var. Kurtuluş Savaşı'nda, Çanakkale'de doğulusu, batılısı, köylüsü, kentlisi hep birlikte el ele, omuz omuza savaşan yüce Türk milleti, büyük ve güçlü Türkiye Cumhuriyeti Devletini kurmuş ve bugün bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke konumuna getirmiştir. Büyük ve güçlü devletimiz her türlü sorunu çözmeye muktedirdir" dedi.
Baba Yabalak ise Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne güvendiklerini ve oğullarının sağ salim eve döneceğine inandıklarını kaydetti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet