Skip Navigation Links

Vali Çakacak,Gülnar'da İncelemelerde Bulundu

Mersin Valisi Özdemir Çakacak,Gülnar ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Vali Çakacak,Gülnar'da İncelemelerde Bulundu

Gündem   A+a-

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Gülnar ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kamu görevlileri ve vatandaşlarla bir araya gelen Çakacak, ilçedeki çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.
Vali Çakacak, Gülnar'da ilk ziyaretini Hükümet Konağı'nda Kaymakam İsmail Pendik'e gerçekleştirdi. Kaymakam Pendik'ten ilçe ile ilgili bilgi alan Çakacak, yürütülmekte olan ve proje aşamasındaki yatırımları yakından takip ettiğini, etmeye de devam edeceğini belirtti. Kaymakamlık makamında kurum amirlerine seslenen Çakacak, hiçbir makamın ulaşılmaz olmadığını ve olmaması gerektiğini vurgulayarak, "Odalarınızın kapısı her zaman açık olsun ki, vatandaş devleti temsil eden bizlere en kolay ve hızlı şekilde ulaşabilsin, devlet ve millet kaynaşsın. Biz kamu görevlileri her şeyden önce empati yapmalı, bize nasıl davranılmasını istiyorsak vatandaşa da o şekilde davranmalıyız. Halka hizmet Hakk'a hizmet demektir" dedi.
Türkiye'de son günlerde meydana gelen terör olaylarına da değinen Vali Çakacak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin büyük ve köklü bir devlet olduğunu dile getirerek, "Bu büyük ve köklü devlet birlik ve beraberlik üzerine kurulmuş, Kurtuluş Savaşı'ndan bugüne bizi bölmek isteyen dış mihraklara karşı hep birlikte mücadele etmiştir. Bugün de büyük ve güçlü devletimiz, birlik ve beraberlik içerisinde her türlü sorunun üstesinden gelecektir" diye konuştu.
Daha sonra Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel'i makamında ziyaret eden Çakacak, Başkan Günel'den belediye hizmetleri ile ilgili bilgi aldı. Özellikle veren el ile alan elin birbirini görmeden buluşturulduğu Çanakkale Şehitleri Gıda ve Giysi Bankası ile yakından ilgilenen Çakacak, bu ve benzer projelerin sayısının çoğaltılarak devam ettirilmesini diledi.
İlçe Jandarma Komutanlığı'nda askerlerle de bir araya gelen Çakacak, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Özkan Çömez'den ilçedeki asayiş durumu ile ilgili bilgi aldı. Öğretmenevi'nde resmi kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştiren Çakacak, ilçede esnaf ziyareti de gerçekleştirdi. Çakacak, yol boyunca iş yerlerini gezerek tek tek esnafla sohbet etti ve sorunlarını dinledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet