Skip Navigation Links

Saygılı: 'Kirli Oyunu Birlikte Bozalım'

Platform Adana Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı,son günlerde artan terör saldırılarını kınadı.

Saygılı: 'Kirli Oyunu Birlikte Bozalım'

Gündem   A+a-

Platform Adana Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, son günlerde artan terör saldırılarını kınadı.
Açıklamasında, bin yıldır birlikte yaşama kültürü olan, acıyı ve mutluluğu hep birlikte yaşamış bu coğrafyanın insanlarını ayrıştırma çabalarının boşa çıkacağını belirten Saygılı, "Milletin huzurunu bozan, buna çanak tutan herkes milletin kalbinde hapis olmaya mahkumdur. Tarih boyunca hiçbir toplumda terörle, silahla, zorla toplum dizaynı sonuç vermemiştir" dedi.
Platform Adana Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saygılı, "Dışarıdan kumandalı güçlerle bin yıldır bu milleti dizayn etmek için yapılan tüm gayret çabalarını, milletin feraseti ve birlikte yaşama iradesi boşa çıkarmıştır. Bu toplumun hamuru bu coğrafyada birlikte yoğrulmuştur. Anadolu'nun bağrında, yüreğinde herkese yer vardır.Bozguncular bu aziz milletin üzerinden ellerini çekmeliler. Bu milletin gücü, inancı bu oyunları hep bozmuştur. Bu elleri hep kırmıştır. Bizler iş dünyası olarak istikrar istiyoruz, üretmek istiyoruz, ihracat yapmak istiyoruz. 'İstihdam oluşsun' diyoruz. 2023 hedeflerini aşmak böyle mümkün olur" diye konuştu.
Platform Adana Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saygılı, sözlerine şöyle devam etti:
"Kısır çekişmelerden, bu terör oyunundan derhal vazgeçilmeli, bu tiyatro sonlanmalı. Ülkemiz gerçek gündemine dönmeli, kalkınma odaklı, üretim odaklı ana gündeme dönülmeli. Bu oyunları, hep birlikte dik durarak aşabiliriz. İçinde doğduğumuz,içinde büyüdüğümüz bu medeniyet havzamızda ayrılığa, kavgaya yer yok."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet