Skip Navigation Links

HKÜ'de Yeni Öğrenci Kayıt Günleri Başladı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin (HKÜ) 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı lisans kayıtları,yoğun bir ilgi ve heyecanla başladı.

HKÜ'de Yeni Öğrenci Kayıt Günleri Başladı

Eğitim   A+a-

Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin (HKÜ) 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı lisans kayıtları, yoğun bir ilgi ve heyecanla başladı.
Gaziantep'ten ve dışından yüzlerce veli ve öğrencinin 03 Ağustos 2015'te sabahın erken saatlerinden itibaren HKÜ Kampüsü'ne gelmesiyle start alan yeni öğrenci kayıtları, yoğun ve heyecanlı bir katılımla gün boyu devam etti.
Eğitim Fakültesi (EF), Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi (GSMF), Hukuk Fakültesi (HF), İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF), Mühendislik Fakültesi (MF), Sağlık Bilimleri Yüksekokulu (SBYO) ve Meslek Yüksekokulu (MYO) olmak üzere toplamda; 5 Fakülte, 2 Yüksekokul olarak 22 Bölümde yeni öğrenci kayıt işlemlerini sürdüren HKÜ, kampüse gelen her veli ve öğrenci ile ayrı ayrı ilgilenerek, kayıt işlemlerini seri ve pratik olarak yürütülüyor.
Toplamda 22 bölümde kayıt işlemlerini sürdüren HKÜ, kayıt işlemlerini daha seri ve pratik hale getirebilmek için bölümlerin kayıtlarını günlere böldü. Amaç, oluşabilecek kalabalık ve yığılmanın önüne geçerek, kimsenin zorda kalmadan ve kolaylıkla kayıt işlemlerini sonuçlandırabilmesini sağlamak. 03-04 Ağustos 2015 Pazartesi ve Salı günlerinde; Eğitim Fakültesi (EF), Hukuk Fakültesi (HF), Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Mühendislik Fakültesinin(MF) yeni öğrenci kayıt işlemlerini yapan HKÜ, 05-06 Ağustos 2015 Çarşamba ve Perşembe günlerinde ise; Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi (GSMF), İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) ve Sağlık Bilimleri Yüksekokulunun(SBYO) bölümlerinde yeni öğrenci kayıt işlemlerini yapacak. HKÜ; mazereti dolayısıyla kayıt yaptıramayan öğrencilerin kayıtlarını ise 07 Ağustos 2015 Cuma günü yaparak yeni öğrenci kayıt işlemlerini tamamlayacak.
2015-2016 ders yılının 14 Eylül 2015 tarihinde başlayacağı HKÜ yetkilileri tarafından bildirilirken, 14-18 Eylül 2015 tarihleri arasında yeni öğrencilere özel oryantasyon programının gerçekleştirileceği aktarıldı.
HKÜ'ye kayıt olmak için gelen yeni öğrenciler ve velileri, özellikle kayıtları esnasında HKÜ'nün verdiği hizmetlerden son derece memnun kaldıklarını, üniversitenin atmosferinden ve mimari yapısından çok etkilendiklerini söylediler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet