Skip Navigation Links

Güneydoğuya İlk Dijital Baskı Bayisi

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ilk olan Dijital Baskı Bayisinin açılışına Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) üyeleri destek verdi.

Güneydoğuya İlk Dijital Baskı Bayisi

Gündem   A+a-

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ilk olan Dijital Baskı Bayisinin açılışına Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) üyeleri destek verdi.
Güneydoğu Anadolu Bölgesinin ilk olan Dijital Baskı Bayisinin açılışı, TÜMSİAD Gaziantep Şubesi tarafından gerçekleştirildi. Güneydoğu Anadolu Bölge'sinde artık Lotus Grup'un bayileri olduğunu söyleyen Optimum Genel Satış Müdürü Mert Çiçek ,şu ana kadar Türkiye ve dünya üzerinde lansmanları yapılan ve satışlarına başlanmış olan, kare makinalarının Türkiye'deki üretimi ve satışlarının kendilerine ait olduğunu söyledi.
"BÜTÜN TEKNOLOJİLER BİRBİRİNE YAKINLAŞIYOR"
Lotus Dijatal Grup'un bu bölgeye hayırlı bir yatırım olmasını dileyen Mutoh Folpa Türkiye Temsilcisi Recep Işığıbol, kendilerinden önce Bölgede dijital baskı bayisinin olmadığını vurgulayarak, "Bu artık bir ihtiyaç olarak duyuluyordu. Bu ihtiyaca karşılık verebilecek potansiyeli olan büyük ve güzel markalarla donatılmış Lotus Dijital Grup Umarım burada zaten halı hazırda, hizmet verdiği sektöre ilerleyen yıllarda, yeniliklerle güzelliklerle hizmet vermeye devam edecektir. Dünyanın küçüldüğünü hepimiz biliyoruz. Bütün teknolojiler birbirine yakınlaşıyor. Optimum dijital kendi ürettiği, Maxima serisi aslında biz ne kadar rakip görünsek de bizim gururumuzdur. Türkiye'de bir şeyler üretiliyorsa, bunların mutlaka desteklenmesi ve bu güzelliklerin gösterilmesi gerekiyor. Japonlar bu işin içinde yıllardır var. Türkler son 15 yıldır bu işte yoğunlaşma başladılar" ifadelerini kullandı.
Böyle iş yerlerine, böyle bayilerin açılışına desteklerini vermeye devam edeceklerini söyleyen TÜMSİAD Gaziantep Şube Sekreteri Ahmet Uğur, "TÜMSİAD olarak, desteklerimizi verdiğimiz gibi üyelerimizin yanında olmaya da devam edeceğiz. İnşallah Güneydoğu'ya ve şu güzel şehrimiz olan Gaziantep'e, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet