Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

12 Ülkeden Mersin'e Geldiler

Mersin Toros Rotary Kulübü'nün kısa dönem yaz kampı etkinlikleri kapsamında,12 farklı ülkenden gelen yabancı öğrenciler,Türk aileler ile bir araya gel

12 Ülkeden Mersin'e Geldiler

Yaşam   A+a-

Mersin Toros Rotary Kulübü'nün kısa dönem yaz kampı etkinlikleri kapsamında, 12 farklı ülkenden gelen yabancı öğrenciler, Türk aileler ile bir araya geldi.
Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyesi, Toros Rotary Kulübü Başkanı Tufan Ballı, yabacı ülkelerden gelen 12 öğrenciyi evlerinde ağırlayan ailelere ve gençlere teşekkür ederek, "12 farklı ülkeden Mersin'e gelen bu öğrenciler, hem Türkiye'yi hem de Mersin'i tanıdılar. Biliyoruz ki, kurulan bu temaslar çocuklarımızın ülkelerinde Türkiye'nin güzelliklerini ve insanlarımızın sıcak kanlılığını anlatmalarına sebep olacak" dedi.
Projenin amacından bahseden Ballı, "Bizlerin amacı Türkiye'yi ve Mersin'i tanıtmak, kültürler arası etkileşimi sağlamaktır. Bununla birlikte kısa dönem yaz kampı ile başka ülkelerden gelen gençlerin de kendi kültürlerini anlamayı sağlamak. Bizler bu doğrultuda misafirlerimiz ve ailelerle birlikte çok güzel günler ve saatler geçirdik. Bu projeye katılan, destek veren başta üyelerimiz ve konuk eden ailelerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Ballı'nın konuşmasının ardından öğrenciler ve yanlarında kaldıkları aileler duygularını ifade ettiler. Program kapsamında yabancı öğrencileri hatıra olarak hediyeler verildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş