Skip Navigation Links

Abdulhay Denizli Mazbatasını Aldı

Denizli: 'Halkımıza Hizmet Ederek Görevimizi Layıkıyla Yapacağız'

Gündem   A+a-

Abdulhay Denizli Mazbatasını Aldı
Denizli: “Halkımıza Hizmet Ederek Görevimizi Layıkıyla Yapacağız”
Antakya Ziraat Odası'nın olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Başkanlığa Abdulhay Denizli getirildi.
Antakya Suvatlı Muhtarlar Dernek başkanlığını da yapan Abdulhay Denizli” Özelikle seçimlerde bana destek sağlayan Serinyol Atatürk Mahallesi Muhtarı M. Ali Dik’ ve Zeynelabidin Fırıncıoğulları , bütün Antakya mahalle ve köy muhtarlarına katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.


Yönetim Kurulu üyeleri şöyle oluştu; Başkan Abdulhay Denizli Yönetim Kurulu Üyeleri; başkan vekili Aydın Asker, Fatih Gülbol, Nurettin Topaloğlu, Ahmet Aşkaroğlu, , M. Ali Güler, Hüseyin Aslan, Genel Sekreter Metin Eryılmaz.
Mazbatasını aldıktan sonra konuşma yapan Denizli, kendine güvenen üyelere layık olacağını, oy veren ve vermeyen üyelere teşekkür ettiğini, eski başkan Celal Civelek'in Oda için önemli çalışmalar yaptığını, bıraktığı yerden önemli projelerle görevini sürdüreceğini söyleyerek “ Bizlere destek veren ve vermeyen tüm oy kullanan dostlarımıza ayrıca Asayişten sorumlu Emniyet Mensuplarına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Halkımıza hizmet ederek görevimizi layıkıyla yapacağız. Verdiğim sözlerin arkasında kalacağım. Verdiğimiz sözler dahilinde hareket edeceğiz. Kapımız herkese açık.”diye konuştu.
Gerçekleştirilen seçimlere 2 liste ile gidildi. 126 delegenin oy kullandığı seçimlerde adaylardan Abdulhay Denizli 68 oy alırken, rakibi Mehmet Muzaffer Okay 56 oy aldı, 2 oyunda geçersiz sayıldığı belirtildi

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet