Skip Navigation Links

Kaymakam Su, Kursları Ziyaret Etti

Kaymakam Ali İhsan SU, kursiyerler ile yakından ilgilenerek onların sıkıntı ve sorunları olup olmadığı hakkında bilgi aldı.

Gündem   A+a-

 
İlçemiz Kaymakamı Sayın Ali İhsan SU, Türkiye İş Kurumu İskenderun Şube Müdürlüğü ve bazı sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla İlçemizde oluşturulan İşgücü Yetiştirme ve Meslek Edindirme kurslarını ziyaret ederek, bazı incelemelerde bulundu.
 
İskenderun İşitme Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından işitme engelli vatandaşlarımıza yönelik açılan ipek şal kursu ve İlçemizin çeşitli yerlerinde açılan meslek eğitim kurslarını ziyaret eden Kaymakam Ali İhsan SU’ya, Türkiye İş Kurumu İskenderun Şube Müdürü Mehmet YÜKSEL eşlik ederek, açılan kurslar ve kurslarda verilen eğitimler hakkında bilgi aktarımında bulundu.
 
Kaymakam Ali İhsan SU, kursiyerler ile yakından ilgilenerek onların sıkıntı ve sorunları olup olmadığı hakkında bilgi aldı.
 
Mesleki eğitimin işsizlikle mücadelenin en önemli araçlarından biri olduğunu ve Ülkemizde işsizlikten ziyade mesleksizlik sorunu olduğunu vurgulayan Kaymakam Ali İhsan SU, “Bu tür mesleki eğitim kursları sayesinde istihdamın artırılması ve işgücü piyasasının nitelikli işgücü ihtiyacının karşılanması hızlanacaktır” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet