Skip Navigation Links

Dudu Balık Esnafının Derdini Dinledi

CHP Hatay Mv. Av. Mevlüt DUDU sahil bandında bulunan balıkçı esnafına ve İskenderun Su ürünleri Kooperatifine ziyarette bulunarak balıkçı esnafının s

Gündem   A+a-

 
 CHP Hatay Mv. Av. Mevlüt DUDU sahil bandında bulunan balıkçı esnafına ve İskenderun Su ürünleri Kooperatifine ziyarette bulunarak balıkçı esnafının sorunlarını dinledi.
İskenderun Su ürünleri Koop. Başkanı Habip Altın 2. Başkan Celal Bilen ve balıkçı esnafının katıldığı ziyarette, Başkan Altın milletvekili Dudu'ya meclis çalışmalarında başarılar dileyerek, sizleri aramızda görmekten mutlu olduk ve bizim sorunlarımızla yakından ilgilenmenizden dolayı teşekkür ediyorum dedi. Milletvekili Dudu ise bizler seçilmeden önce sürekli halkımızla ve esnafımızla beraber olacağımızın sözünü vermiştik zamanımızın büyük bölümünü ziyaretlere ayırıyor sorunları yerinde görerek ve dinleyerek gerekli mercilerle temasa girerek çözüm üretmeye çalışıyoruz. Milletimizin verdiği vekaleti her zaman yine halkımız için kullanacağız dedi. Balıkçı esnafı, balık azlığı ve körfezin bir süre dinlenmeye bırakılarak balık neslinin üremesi için gerekli önlemlerin alınması yönünde çalışmaların yapılması gerektiğini belirterek; bizler 15 ay avlanmayarak körfezdeki balık zenginliğinin artması ve üremesi konusunda elimizden geleni yapmaya hazırız. Ayrıca fırtınalı günlerde dönüş yaparken olası bir tehlikeye karşı kıyı şeridinden gelmek zorunda kalıyoruz ancak kıyı şeridinde bulunan fabrikalar 400 metre mesafeye kadar bizi yaklaştırmıyorlar sebebini ise güvenlik nedeniyle olduklarını ifade ediyorlar denizler kimsenin tek kullanım alanı değildir bu konuda zor durumdayız ve sizin gerekli yerlere bu konuyu taşıyarak çözüm üretmenizi istiyoruz dediler.Milletvekili Mevlüt DUDU ise konuyu araştıracağının altını çizerek balıkçı esnafının sorunları bizim ortak sorunumuzdur bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğimden şüpheniz olmasın dedi. Ziyaret sohbet ortamında devam etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet