Skip Navigation Links

Kıbrıs Gazisi Artık Rahat Yürüyebilecek

Geçirdiği şiddetli ağrılar nedeniyle hastaneye kaldırılan Kıbrıs Gazisi, Özel Medline Adana Hastanesi'nde yapılan ameliyat ile sağlığına kavuştu.

Kıbrıs Gazisi Artık Rahat Yürüyebilecek

Sağlık   A+a-

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yaşayan Kıbrıs Savaşı gazilerinden 62 yaşındaki İbrahim Kaya uzun yıllar çektiği kalça ağrılarından kurtulmak için doktor doktor gezdi. Son olarak Özel Medline Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ali Öztürk'le hemşehri olduğunu öğrenen Kaya, Adana'ya geldi. Kaya, Kıbrıs gazisi olduğu için burada hiç bir ücret alınmadan yapılan protez ameliyatı ile sağlığına kavuştu.
2 GÜNDE SAĞLIĞINA KAVUŞTU
İbrahim Kaya'nın çok uzun süredir kalçasında bir problem olduğunu söyleyen Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Ali Öztürk, " Kaya'nın kalçasına büyük bir operasyon ile protez taktık. 2 gün gibi kısa bir sürede gazimiz sağlığına kavuştu" dedi.
Özel Medline Adana Hastanesi'ne gelene kadar birçok doktor ve hastaneyi gezdiğini söyleyen İbrahim Kaya ise "Şiddetli ağrılarıma çözüm bulmak için birçok hastaneye gittim. Bu hastanelerde yapılan tedaviler hiç fayda vermedi. Hatta oğlum beni İsveç'te tedavi ettirmek istedi. Ama ben Türkiye'de ameliyat olmak istedim. Hocamız Ali Öztürk tarafından ameliyat edilerek sağlığıma kavuştum. Doktoruma ve tüm hastane çalışanlarına teşekkür ederim" diye konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet