Skip Navigation Links

Eş Başkanlar,Belediye Personelinin Bayramını Kutladı

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Mehmet Fazıl Türk,belediye personeliyle bir araya gelerek Ramazan Bayramı'nı ku

Eş Başkanlar,Belediye Personelinin Bayramını Kutladı

Gündem   A+a-

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Mehmet Fazıl Türk, belediye personeliyle bir araya gelerek Ramazan Bayramı'nı kutladılar.
Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Mutlu ve Türk, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla ayrı ayrı iftar yemeğinde bir araya gelmelerinin ardından, bayram öncesi son mesai gününde de belediye personeli, meclis üyeleri ve ziyarete gelen vatandaşlarla bayramlaştılar. Konuklara ve personele şeker, çikolata ve kolonya ikram edilen bayramlaşmada Eş Başkanlar, insanlar arasında sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının yoğunlaştığı anlamlı günler olan bayramlarda, dargınlıkların unutulmasını istedi, Mersin halkının ve belediye personelinin güzel bir bayram geçirmelerini diledi.
Eş Başkanlar Mutlu ve Türk, başkanlık makamı ve belediye hizmet binası içindeki bayramlaşma töreninin ardından, teknik hizmet birimlerinin bulunduğu binaya geçerek, arazide çalışan fen işleri, park-bahçeler ve temizlik işleri personeli ve birim amirleriyle bayramlaştılar. Eş Başkanlar, emeklerinden dolayı çalışanlara teşekkür ederek, ailece mutlu bir bayram yaşamalarını dilediler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet