Skip Navigation Links

Siyah Kuşaklar Fire Vermedi..

Özşampiyonlar taekwondo spor kulübü sporcuları 11 Temmuz cumartesi günü Mersinde yapılan Siyah kuşak sınavında ter döktüler.

Siyah Kuşaklar Fire Vermedi..

Spor   A+a-

Türkiye Taekwondo Federasyonu Tarafından her altı ayda bir düzenlenen  Siyah kuşak  dan sınavı 11 temmuz cumartesi günü Akdeniz bölgesinde bulunan İllerden 200 sporcunun katılımı ile  Mersin spor salonunda yapıldı.

ÖzşampiyonlarTaekwondo spor kulübünden 10 sporcunun  iştirak ettiği sınavda fire vermeden sporcuların tamamı  sınavı geçtiler.

Sınava katılan sporculardan Yiğit SOLAKLI  Zülfikar ÇİÇEK Sabit Emir YÜCEL  1.Gıptan 1.Puma geçerken

Murat Tahir ERGÜN Ümit GÜMÜŞ Mehmet Sabit BÜYÜKTEPE  1.Gıptan 1.Dana

Mehmet Ekin DERİN Mustafa ÖZTÜRK Mehmet Ali  YILMAZ  1.Pumdan 2. Puma

Necmettin RUFAİOĞLU 1.Dandan 2.dana Terfi ettiler  sporcular yeni belgelerini alırken sevinçlerini önce Kulüp Antrenörü Mehmet KORHAN  ile sonrada biran önce memleketlerine dönüp ailelerinle paylaşmak istediler.

Türkiye Taekwondo Federasyonu yıldızlar milli takım Antrenörü ve Aynı zamanda özşampiyonlarTaekwondo spor kulübü Antrörlüğünü yapan Mehmet KORHAN yaptığı açıklamada Bizlere inanarak ve güvenerek evlatlarını gönderen ailelere karşı sorumluluğumuzu bilmekteyiz bu sebepten Spor disiplini çerçevesi içerisinde gerekli çalışmalarımızı yaparak sporcularımızı gerek müsabık gerek kuşaklarını yükselterek  illerde iyi bir eğitimci olmalarını sağlamaktayız.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet