Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay'a İthal Milletvekili İstemiyoruz!!!

12 Haziran genel seçimi sürecinde aday listelerinin açıklanacağı 11 Nisan'a az bir süre kala, Hatay'ın birbirinden değerli aday adayları tatlı bir yar

Gündem   A+a-


Hatay’a İthal Milletvekili İstemiyoruz!!!
12 Haziran genel seçimi sürecinde aday listelerinin açıklanacağı 11 Nisan’a az bir süre kala, Hatay’ın birbirinden değerli aday adayları tatlı bir yarış halinde çok çalıştılar.
AK Parti, CHP ve MHP’de iddialarını ortaya koyan aday adayları ve halkın ortak tepkisi ise; iktidar olmak için mücadele veren partilerde “Kontenjan Milletvekili” uygulaması yapılacağı yönündeki iddialar.
Her üç siyasi parti için geçerli olmak üzere; Hiç kimse ithal milletvekili adayı istemiyor. Hatay’ın birbirinden değerli siyasetçileri dururken, bölgenin sorunlarını bilmeyen, insanlarını tanımayan, başka şehirlerde yaşamış, sadece ve sadece genel merkezde hatırı sayılan kişiler oldukları için milletvekili olmak üzere Hatay’a gelen veya gönderilen kişilerin, geldikleri gibi gitmelerini istiyoruz.
Milletten vekalet almak için o milletin bağrından kopmuş olmak ve onlarla aynı havayı teneffüs etmek, mutlulukta, üzüntüde, dertte, kederde ve coşkuda aynı hisleri taşımak gereklidir.
Bu nedenledir ki;
AK Parti, CHP ve MHP; Vekillik sözü verdikleri kişileri Hatay hariç istedikleri bölgeden aday yapabilir ve mutlu edebilirler. Eğer üzülmek istiyorlarsa, halktan tepki görmek, oy kaybetmek istiyorlarsa kesinlikle kontenjan adaylarının arkasında durmaya devam etsinler!!!

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar