Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kaçak mazot aktarılan araç alev aldı: 1 ölü, 2 yaralı

Antakya Eski Sanayi Sitesinde, Suriye plakalı bir otomobilden yakıt aktarıldığı sırada çıkan ve kısa sürede çevredeki iş yerlerine sıçrayan yangında 1

Gündem   A+a-

25" src="/userfiles/image/kacak%20mazot%20b.jpg" alt="" />
 
Kaçak mazot aktarılan araç alev aldı: 1 ölü, 2 yaralı
 
Antakya Eski Sanayi Sitesinde, Suriye plakalı bir otomobilden yakıt aktarıldığı sırada çıkan ve kısa sürede çevredeki iş yerlerine sıçrayan yangında 1 kişi hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, Harap Arası Mahallesi'ndeki Eski Sanayi Sitesi 3. Cadde'de Suriye plakalı bir otomobilin deposundan bidona yakıt aktarımı yapıldığı sırada, aracın yakıt deposu bir anda alev aldı.
Alevlerin büyümesiyle meydana gelen patlamanın ardından kısa sürede, üst katı ayakkabı imalathanesi olarak kullanılan oto yıkama servisine sıçrayan yangında, imalathanede bulunan Veysel ve Durmuş Özkan kardeşler ile oto yıkama servisi çalışanları kendilerini dışarı attı. Bu sırada alevlerin arasında kalan ayakkabı imalatçısı Mehmet Özkan (55) dışarı çıkmayı başaramadı.
Babalarının iş yerinden çıkmadığını fark ederek sinir krizleri geçiren Veysel ve Durmuş Özkan, 112 Acil Sağlık görevlileri tarafından Antakya Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yangının, Antakya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile İl Orman İşletme Şefliği ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışması sonucu söndürülmesinin ardından Özkan'ın cenazesi, iş yerinden çıkartıldı. Cenaze, otopsi için Antakya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Soruşturma sürdürülüyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş