Skip Navigation Links

Yüzme Müsabakaları Nefes Kesti

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü 6. Kez Şampiyonluğu İlan Etti

Yüzme Müsabakaları Nefes Kesti

Spor   A+a-

Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi tarafından organize edilen ve Hatay Yüzme il Temsilciliği 2015 yılı faaliyet programında yer alan “1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Yüzme Müsabakası” İskenderun’da gerçekleştirildi.

Müsabakalar, İskenderun Kapalı Yüzme Havuzu'nda yapıldı. Hatay genelinden 146 sporcunun mücadele ettiği müsabakalara, aileler ve sporcular katıldı.

Nefes dolu geçen müsabakaların sonunda İskenderun Yüzme İhtisas Kulübünün başarısı güne damgasını vurdu. 6. kez üstü üste Hatay Şampiyonu olarak birincilik kupasını müzesine götüren İskenderun Yüzme İhtisas Kulübünün kızlar ve erkeklerde üstün başarı gösterdi.

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü baş antrenörü Murat Kaptanoğlu “Böyle bir başarının ana temelinde yıl boyunca düzenli antrenman ve çok çalışmaktan geçiyor. Çalışmalarımızın meyvelerini alıyoruz. Sporcularımla planlı ve programlı çalışarak eğitim hayatları ile beraber antrenman programlarını da yürütebiliyoruz. Bu konuda sporcularım ve aileleri ile iyi bir tempo yakaladık. Son yıllarda Yüzme ve Sutopunda elde ettiğimiz ciddi başarılar bunun tesadüf olmadığını gösteriyor. “1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Yüzme Müsabakalarında” son 6 yıldır üst üste Hatay Şampiyonu olduk. Önümüzde kulüpler arası Anadolu Kupası Hatay Elemeleri var. Bunda da şampiyon olup şehrimizi son 4 yılda olduğu gibi bu yılda il dışında temsil eden kulüp olmak istiyoruz. Bu başarılara kulübümüze altyapıdan yetenekli sporcular aktararak devam edeceğiz” diye belirtti.

İskenderun Kapalı Yüzme Havuzu'nda yapılan müsabakalarda Şampiyonluğu İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü alırken, ikinciliği Hatay Büyükşehir Belediyesi Yüzme Kulübü, üçüncülüğü ise Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Yüzme Takımı elde etti. Müsabakalar sonunda takım halinde dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet