Skip Navigation Links

Antakya Belediye Spor 1. Lig'de

Eski Adalet Bakanı Ergin: ''Olimpiyat Köyü Gibi Bir Tesis Kuracağız''

Gündem   A+a-

 
Eski Adalet Bakanı Ergin: ''Olimpiyat Köyü Gibi Bir Tesis Kuracağız''
 
Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (B) Grubu'ndan birinci lige yükselen Antakya Belediyespor Kadın Basketbol takımı bu başarısını kutladı.
Kutlama etkinlikleri kapsamında Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve takım oyuncuları, Mehter Takımı eşliğinde Vali Ürgen Alanı'ndan Antakya Belediye binası önüne kadar yürüdü.
Burada düzenlenen etkinlikte konuşan eski Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, şampiyonluk kazanan Antakya Belediyespor Kadın Basketbol Takımını ödüllendirmek gerektiğini söyledi.
Büyük emek vererek çok güzel bir sonuç alan takımı tebrik ettiğini belirten Ergin, bunun kente hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Kente 25 bin kişi kapasiteli spor kompleksi yapacaklarını, bunun içerisinde basketbol, voleybol salonlarının yanı sıra yüzme havuzu ve tenis kortlarının da yer alacağını belirten Ergin, ''Olimpiyat köyü gibi bir tesis kuracağız. Büyük başarı gösteren basketbol takımımıza da bu yakışır. Aynı başarıyı Hatayspor'un da göstermesini isterdik. Umarız, Cem Yılmaz'ın reklamında söylediği gibi 'mekan oynatır' ve Hatayspor da bu başarıyı gösterir'' diye konuştu.
Antakya Belediye Başkanı Savaş da inandıklarını ve takımın gösterdiği başarıyla mutlu sona ulaştıklarını söyledi.
Hiçbir zaman asansör takım olmayacaklarını vurgulayan Savaş, her zaman bu başarıyı yakalayacaklarını kaydetti.
Antrenör Mustafa Secerlioğlu ise elde ettikleri başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını, bundan sonra Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlarla mücadele edeceklerini belirterek, kentin tanıtımına da katkı sağlayacaklarını ifade etti.
Konuşmaların ardından Ergin ve Savaş, sporcuları tek tek tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.
Daha sonra, Antakya Belediyesi Mehteran Takımı ile yerel sanatçılar konser verdi, havai fişek gösterisi yapıldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet