Skip Navigation Links

Hatay Valisi Vatandaşlarla İftarda Buluştu

Hatay Valisi Ercan Topaca, dar gelirli vatandaşlar ve bürokratlarla iftarda buluştu.

Hatay Valisi Vatandaşlarla İftarda Buluştu

Gündem   A+a-

 

İskenderun-Arsuz yolunda bulunan ve İskenderun’un ve Besime Kireççi tarafından işletilen yeni mekanlardan ‘Besime Mare’de verilen iftar yemeğine yaklaşık bin 200 kişi katıldı.

Tosyalı Ailesi tarafından desteklenen iftar yemeğine İskenderun,Belen,Erzin,Dörtyol, Payas ilçelerinden belirlenen dar gelirli vatandaşlar otobüslerle getirildi. İftar yemeğine çeşitli kurumların il müdürleri, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da katıldı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilerleyen saatlerde yemeğe geldi.

Tosyalı ailesinden anne Pervin Tosyalı, çocukları Fuat, Fatih ve Ayhan Tosyalı ile Dörtyollu bir aile ile birlikte oturan Hatay Valisi Ercan Topaca, yanına gelen ve derdini anlatan tüm vatandaşlarla teker teker ilgilendi, ilgili müdürlere not aldırarak, sorunlarına çözüm bulunmasını istedi.

İftardan sonra Kur’an’ı Kerim’den ayetler okundu.

Hatay Valisi Ercan Topaca yaptığı konuşmada, Ramazan Ayının çok kutsal olduğunu, temelinde dayanışma ve yardımlaşmanın bulunduğunu belirterek, ihtiyaç sahiplerine mutlaka destek olunması gerektiğini belirtti. Topaca, Hataylı İşadamlarının her zaman yardımlaşma konusunda başarılı çalışmalar yaptığını belirterek, ‘bu iftarın düzenlenmesinde katkı sağlayan hayırsever Tosyalı Ailesi’ne teşekkür ediyorum.’’dedi.

Yemek sırasında 4 kez elektriklerin kesilmesi ayrı bir sürpriz oldu. Bu nedenle Elektrik Şirketi, yemek boyunca bir ekibini hazır olarak bekletti.

 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet