Skip Navigation Links

Vali Topaca'dan Veda Yemeği

Görev yerleri değişen İl Jandarma Komutanı ve mülki amirlere Hatay valisi Ercan Topaca tarafından başarı belgesi verildi.

Vali Topaca'dan Veda Yemeği

Gündem   A+a-

Hatay'da görev süresini tamamlayarak İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na atanan Jandarma Albay Hasan Koçyiğit ve vali yardımcıları ile kaymakamlar için Hatay Valisi Ercan Topaca ve eşi Sevim Topaca ev sahipliğinde bir veda yemeği düzenlendi.
Vali Topaca, bu durumun memuriyetin bir gereği olduğunu belirterek, "Bizler bir yere gider çalışmaya başlar, o şehrin bütün kılcal damarlarına nüfuz eder, insanları ve kenti tam anlamı ile tanırız. Ancak bir de bakarsınız zamanınız dolar, tayininiz çıkar. Yeni kentler, insanlar ve kültürler tanımak bizim sistemimizin ve memuriyetin gereğidir. Hukuk devletinin ve modern devletin yapısı budur. Tayini çıkan arkadaşlarımız, umuyorum ki ilimizde edindikleri tecrübeleri gittikleri yerlerde uygulayıp, ülkemize ve milletimize faydalı olmaya devam edeceklerdir" dedi.
Topaca, şöyle devam etti:
"Komşumuzda yaşanan sıkıntılardan dolayı burada başarı ile hizmet etmek ve işini büyük bir heyecanla yerine getirmek çok önemli bir ayrıcalıktır. Vedasını yapacak arkadaşlarda bu gayret ve özveriyi tam manası ile gördüm. Verdikleri başarılı hizmetlerden dolayı tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."
Konuşmaların ardından görev yerleri değişen jandarma komutanı, vali yardımcıları ve kaymakamlara görevlerinde göstermiş oldukları başarılı hizmetlerden dolayı Hatay Valisi Topaca tarafından başarı belgesi verildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet