Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mekanın Cennet Olsun Ahmet Göçmen..

İşdünyasının beyefendi ve hayırsever ismi Ahmet Göçmen sevenlerini üzdü..

Gündem   A+a-

İşdünyasının beyefendi ve hayırsever ismi Ahmet Göçmen sevenlerini üzdü..
 
 
Mekanın Cennet Olsun Ahmet Göçmen..
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Asaş Filtre A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu, tedavi gördüğü İstanbul Amerikan Hastanesi’nde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Sanayi sektörünün devlerinden mütevazı kişiliğiyle tanınan Ahmet Göçmen’in cenazesi, yüzlerce seveninin gözyaşları arasında İskenderun Kaptan Paşa Camii’nde İkindi Namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.
Cenaze töreninde babaları Ahmet göçmen’e son görevlerini yerine getiren Zeki Göçmen ile Gökhan Göçmen’in güçlükle ayakta durdukları gözlendi. Cenaze törenine Ahmet Göçmen’in iş ve siyaset dünyasından yüzlerce seveni katıldı.
Cenaze törenine yoğun katılım nedeniyle İskenderun Şehit Pamir ve Ulucami Caddelerinde trafik bir süre kilitlendi.
Ahmet Göçmen’e ilk müdahele Özel Palmiye Hastanesi’nde yapıldıktan sonra Antakya Özel Defne Hastanesi’ne götürüldü. Burada da yapılan müdahalenin ardından Göçmen, ambulans uçağıyla İstanbul Amerikan Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayan Göçmen, başta ailesi olmak üzere iş alemini yasa boğdu
Göçmen, 63 yaşında evli ve üç çocuk babasıydı. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekilliği de yapan Göçmen, 1972 yılında kurduğu Asaş Filtre’yi bir marka haline getirerek binlerce kişiye ekmek kapısı oldu. İş hayatında sürekli gelişmeyi ve istihdamı ön planda tutarak çalışan Ahmet Göçmen, işsizliğe karşı yaptığı yatırımlarla mücadele verdi.
İstanbul’dan uçakla Hatay’a getirilen Ahmet Göçmen’in cenazesi, önce Sahil Evlerdeki evine götürüldü, ardından ASAŞ Filtre fabrikasında veda töreni düzenlendikten sonra ikindi namazı sonrası Kaptan Mehmet Paşa Camiinden kaldırılarak Karaağaç Asri Mezarlığında toprağa verildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş