Skip Navigation Links

Çelikcan Ve Erdinç Vatandaşlarla İftarda Buluştu

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç Doğankent Mahallesi'nde vatandaşlarla birlikte iftar yaptılar.

Çelikcan Ve Erdinç Vatandaşlarla İftarda Buluştu

Gündem   A+a-

Yüreğir'de geleneksel hale gelen sokak iftarları devam ediyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç Doğankent Mahallesi'nde vatandaşlarla birlikte iftar yaptılar. Solaklı'da ise iftar sonrası çay sohbeti gerçekleştirdiler.
İftar yemeğinde ve çay sohbetinde vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinleyen AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğirli vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini belirttiler.
6 yıldan bu yana sokak iftarlarını sürdürdüklerini belirten Çelikcan ilçedeki merkez mahallelerin yanı sıra Yüreğir'e sonradan bağlanan beldelerde de bu sokak iftarlarını devam ettirdiklerini belirtti. Sokak iftarları sayesinde vatandaşlarla bir araya gelmelerinin yanı sıra kalabalık bir grupla aynı sofranın etrafında bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Çelikcan, unutulmaya yüz tutan komşu ilişkilerini de bu sayede canlandırdıklarını söyledi.
Vatandaşların Ramazan sevincine de ortak olduklarını ifade eden Çelikcan, "Düzenlediğimiz sokak iftarları ile birlikte vatandaşlarımızla birebir görüşebiliyoruz. Onların ne istediklerini kendilerinden dinliyoruz. En önemlisi ise içerisinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayı coşkusunu hep beraber yaşıyoruz" dedi.
AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç ise bundan önce olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarla iç içe olmaya devam edeceklerini belirtti. Masaları tek tek gezip vatandaşlarla sohbet eden ve onlara verdikleri destek için teşekkür eden Erdinç herkese hayırlı Ramazanlar diledi. Kendisinin de Yüreğir'de ikamet ettiğini belirten Erdinç, "AK Parti kurulduğu günden bu yana Yüreğir'deki bütün seçimlerden zaferle çıktık. Ben bütün vatandaşlarımıza bize güvendikleri için ve verdikleri destek için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet