Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Sözlü, İftarda Yaşlıları Unutmadı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü,Ramazan ayında Huzurevi'nde kalan yaşlıları unutmayarak,huzurevi sakinlerini Ziyapaşa Mado'da düzenlen

Başkan Sözlü, İftarda Yaşlıları Unutmadı

Gündem   A+a-

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ramazan ayında Huzurevi'nde kalan yaşlıları unutmayarak, huzurevi sakinlerini Ziyapaşa Mado'da düzenlenen iftar yemeğinde ağırladı.
İftar yemeği boyunca yaşlıların istek ve beklentilerini dinleyen Başkan Sözlü, onların sıkıntılarına çözüm olmak için gereken talimatları bürokratlarına iletti.
Huzurevi sakinleri ile birlikte orucunu açan Başkan Sözlü, "Bu mübarek günlerde büyüklerimizle bir arada iftar yemeğinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yaşlılarımızın her zaman başımızın üstünde yeri var. Onların her türlü derdini, sıkıntısını çözmek bizim boynumuzun borcudur. Cenab-ı Allah daha nice Ramazanlar'da, nice bayramlarda ağız tadıyla sizlerle bir araya gelmeyi nasip etsin" diye konuştu.
Huzurevi sakinleri için düzenlenen iftar yemeğinde Başkan Sözlü'ye, Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Fahri Durukan ve belediye bürokratları da eşlik etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar