Skip Navigation Links

Köprü İnşaatının Daralttığı Yol İki Can Aldı!

İskenderun'da sürücünün E91 Karayolu üzerindeki Feyezan Köprüsü inşaatının yolu daralttığını son anda fark etmesi ve öndeki otobüse çarpması sonucu me

Gündem   A+a-

 
  
İskenderun’da sürücünün E91 Karayolu üzerindeki Feyezan Köprüsü inşaatının yolu daralttığını son anda fark etmesi ve öndeki otobüse çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre olay sabaha karşı saat 04 00 sıralarında yaşandı. Yusuf Peker idaresindeki otomobil, Arsuz kavşağını geçip, kent merkezine İskenderun Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen köprünün inşaat çalışmaları nedeni ile yolun daralmasını son anda fark etti. Ancak sürücü, frenlere asıldığında araç, önündeki yolcu otobüsüne çarpmaktan kurtulamadı. Meydana gelen trafik kazasında araç içerisinde bulunan iki kişiyi kurtarmak için otobüs içerisindeki yolcular ve polis müdahale etti. Araç içerisinde sıkışan Yusuf Peker ve yanındaki arkadaşı Şevki Öztürk iç kanama nedeniyle hayatını kaybederek sevenlerini yasa boğdu.
Arkadaşıyla birlikte yaşamını yitiren Yusuf Peker sosyal paylaşım sitesinde en son kızı ile birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaştı.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet