Skip Navigation Links

ŞML'den Örnek Dayanışma..

Hatay'ın en başarılı okullarından İskenderun Şemsettin Mursaloğlu Lisesi, veli-okul dayanışmasının en güzel örneklerinden birini verdi.

Gündem   A+a-

 
ŞML’den Örnek Dayanışma..
Hatay’ın en başarılı okullarından İskenderun Şemsettin Mursaloğlu Lisesi, veli-okul dayanışmasının en güzel örneklerinden birini verdi.
Veli-okul dayanışmasının güçlenmesi ve öğrencilerin başarılarının artırılması amacıyla bir çok etkinlikler düzenleyen, aynı zamanda maddi durumu kötü öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması veya okulun teknik eksikliklerinin giderilmesi için çalışan Şemsettin Mursaloğlu Lisesi Okul Aile Birliği, 3 M Garden Club’ta velileri bir araya getirdi.
Dayanışma yemeğinin sunuculuğunu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Baktısel Bıkmaz yaparken, Başkan Zeynep Demirkan yemeğe katılanlara teşekkür etti.
Okul Müdür Başyardımcısı Mehmet Keskin de velilere hitaben yaptığı konuşmada, okulun bir çok ihtiyacının okul aile birliği tarafından karşılandığına dikkat çekerek şöyle dedi: “Aramızda sizleri görmek bize güç ve kuvvet veriyor. Okulla ilgili çalışmalarımızda sizleri aramızda görmek bizleri mutlu ediyor.
Okulda eğitim-öğretimin daha başarılı olabilmesi için öğretmen, öğrenci ve velinin yani bu üçlünün uyumlu çalışması başarımızı daha da arttıracaktır. Bu dönem için şuana kadar okul aile birliğinin ve siz velilerin katkılarıyla okulumuzun kantini yenilendi. Ayrıca 5 tane klima takıldı. Okulumuzun önceden 1 tane projeksiyon makinası vardı, 2 tane projeksiyon makinası sizlerin katkılarıyla okulumuza kazandırıldı. “
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet