Skip Navigation Links

Dostluk Kazandı

İskenderun basın mensupları futbol şölenine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti ile İskenderun yan sahasında futbol maçına çıkan basın mensupla

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun basın mensupları futbol şölenine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti ile İskenderun yan sahasında futbol maçına çıkan basın mensupları şimdi de Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Örgütü ile Karayılan da maç yaptı.
 
Karayılan da yeni çimlendirilmiş olan sahada basın mensupları ile Milliyetçi Hareket Partisi yöneticileri ve partililer dostluk maçında karşı karşıya geldiler.
Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman tarafından yaptırılan Muhteşem çim sahada oynanacak olan maçı İzlemeye Milliyetçi hareket Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, MHP Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, Partililer, Meclis üyeleri Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Mor ve Bayanlar da katıldılar.
Maç öncesinde sahaya giren ve kısa bir açıklama yapan Belediye başkanı Yurtman, “Siz değerli basın mensuplarını burada görmekten dolayı çok mutluyuz gerçekten partimizle yapacağınız maçın dostluk içerisinde geçeceğini düşünüyorum. Karayılanda yapmış olduğumuz sahaların sayısı bir hayli fazla görmüş olduğunuz bu sahayı da yeni yaptık ve çok güzel oldu. Biliyorsunuz Büyük şehir belediyesi şu anda gündemde Büyük şehri düşünenler önce buraya baksınlar bakın biz neler yapmışız farkımızı ortaya koyduğumuzu herkes görüyor. Haftanın her günü yoğun tempo içerisinde koşturuyoruz bizler ve basın mensupları da streslerini bir türlü atmak durumunda bu sana sizlere her zaman açıktır bu yapacağınız maçın iki takımada başarı getirmesini istiyor dostluğun kazanacağını belirtiyorum dedi.
Milliyetçi Hareket partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ise partimizin yönetimi ve gençlerimizin katıldığı bir maç olacak bu maçı da basın mensuplarıyla yapacak olmamız gerçekten bizleri son derece memnun etmişlerdir. gelneksel olarak yapmayı düşündüğümüz bu futbol maçının özellikle gençlik ve spor haftası etkinliklerine denk gelmesi ayrı bir sevincimizdir gençlik ve spor bayramını kutluyor basın mensupları ile partili arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.
Maçın başlama düdüğü öncesinde ise Karayılan Belediye başkanı Mehmet Yurtman İle Başkanı İbrahim Gül, kaleye şut attılar. Belediye başkanı Yurtman kaleciye Sağ gösterip soldan gol atarken, İlçe Başkanı Gül ise topu auta attı.
Daha sonra başlayan maçta iki takımda kıyasıya mücadele ettiler. İlk gole kalesinde gören basın mensupları daha sonra toparlanarak rakip kalede gol aramaya başladı. Orta sahada top dağıtan Basın mensupları rakibini yorarak kalede gol bulmaya başladı. Karşılaşmanın başlarında iki tarafın da kalelere yüklendiği sırada basın mensupları bir ara farkı 4’de çıkartı. Daha sonra basit hatalardan dolayı kalesinde gol gören Basın mensupları ilk yarıyı önde kapattı.
İkinci yarının hemen başında birkaç pozisyonları gole çevirin MHP durumu bir farka indirdi. Oyunun üstünlüğünü elinde bulunduran basın mensupları da gol bulmak üzeriyken kendi kalesinin önünde yapılan top çalmaya Maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi ve MHP attığı penaltı golüyle durumu eşitledi. Maçın ilerleyen dakikalarında ise MHP öne geçse de basın mensupları da kontra ataklarla gol bulunca maç başladığı gibi dostça bitti. Maçın ardından ise belediye Başkanı Yurtman ve İlçe Başkanı Gül, karşılaşmanın kupasını da MHP ilçe yöneticilerine verdiler. Bir farklı galip geldiği için kupayı alan MHP yöneticileri ise daha sonra oyunun asıl şampiyonunun Basın mensupları olduğunu söyleyerek Kazandıkları kupalı Basın mensuplarına hediye etiler.
Basın mensupları ile MHP bir diğer rövanşta karşı karşıya gelecekler.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet