Skip Navigation Links

Hatay Valisi Lekesiz'e 'Yılın Valisi' Ödülü

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'in, illerin sahip olduğu değerleri, geleceğe miras olarak bırakacak başarılı projelerin ödüllendirildiği '4.Öze

Gündem   A+a-

 
Hatay Valisi Lekesiz'e "Yılın Valisi" Ödülü
 
Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'in, illerin sahip olduğu değerleri, geleceğe miras olarak bırakacak başarılı projelerin ödüllendirildiği "4.Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri"nde "Kültür ve Tabiat Varlıklarının Korunması"...
Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'in, illerin sahip olduğu değerleri, geleceğe miras olarak bırakacak başarılı projelerin ödüllendirildiği "4. Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri"nde "Kültür ve Tabiat Varlıklarının Korunması" kategorisinde, "Yılın Valisi" ödülüne layık görüldüğü bildirildi.
Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 9 Mayıs tarihinde Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleştirilen törende, Vali Lekesiz'in ödülünün, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan'a verildiği belirtildi.
Lekesiz'in, restore edilerek yeniden hizmete giren tarihi "Valilik Binası" ve "Hatay Devleti Müzesi"nin kente kazandırılması, Hatay genelindeki kültürel ve doğal mirasın ayağa kaldırılması konusundaki gayretleri nedeniyle "Kültür ve Tabiat Varlıklarının Korunması" kategorisinde "Yılın Valisi" ödülünü aldığı kaydedildi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet