Skip Navigation Links

Optimum'un Ramazan Sokağı'nda Her Gün Bir Etkinlik

Adana Optimum Outlet Alışveriş,Eğlence Merkezi'ndeki On bir ayın sultanı Ramazan'a özel hazırlanan Ramazan Sokağı'nda etkinlikler tüm heyecanıyla deva

Optimum'un Ramazan Sokağı'nda Her Gün Bir Etkinlik

Gündem   A+a-

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'ndeki On bir ayın sultanı Ramazan'a özel hazırlanan Ramazan Sokağı'nda etkinlikler tüm heyecanıyla devam ediyor.
Optimum AVM'nin giriş katında oluşturulan Ramazan Sokağı'nda yer alan Osmanlı dönemine ait Sultan tahtı, fotoğraf çektirmek isteyenlerin akınına uğruyor. Kadın ve erkekler için ayrı ayrı hazırlanan geleneksel Osmanlı kıyafetlerinden herhangi birini seçerek giyen ziyaretçiler, Sultan tahtına kurulup fotoğraf çektirerek, albümlerine koyacakları ölümsüz bir hatıranın sahibi oluyor.
Sırmalı, nakışlı Osmanlı dönemi bindallıları giyen kadın ziyaretçilerle, kavukları başlarına, kaftanları sırtlarına geçiren erkek ziyaretçiler, tuğralarla süslenmiş tahtın Sultanı olmanın keyfini çıkartıyor. Tarihi kahve fincanlarının dekoru tamamladığı Sultan tahtı, ziyaretçilere eşsiz bir nostalji yaşama fırsatı sunuyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet