Skip Navigation Links

Vali Topaca, Şehit Yakınları Ve Gaziler İle İftarda Buluştu

Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde, şehit yakınları ve gaziler ile bir araya geldi

Vali Topaca, Şehit Yakınları Ve Gaziler İle İftarda Buluştu

Yerel   A+a-

Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde, şehit yakınları ve gaziler ile bir araya geldi.
Nakip Cami İmamı Musa Esatoğlu tarafından okunan Kuran-ı Kerim'in ve Müftü Hamdi Kavillioğlu'nun yaptığı duanın ardından şehit yakınları ve gazilere hitap eden Vali Topaca, onlarla aynı iftar sofrasını paylaşmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.
En çok önem verdiği programların başında her ramazan şehit ve gazi aileler onuruna düzenlenen iftar programlarının geldiğini belirten Topaca, "Sizlerle birlikte olmaktan ve iftarımızı sizlerle birlikte açmaktan derin bir huzur duyuyoruz. Bunun sebebi gerek bizim kültürümüzün gerek dinimizin şehit ve gazilere vermiş olduğu önemden gelmektedir. Çünkü şehitlik bizim dinimizin en kutsal değerlerinden birisidir. Şehitlerimizi, gazilerimizi ve ailelerini her şeyin üzerinde tutuyoruz. Biz devlet olarak sizleri, bizlere şehitlerimizin emaneti, sahip çıkılması, destek olunması gereken dertleri ile dertlenilmesi gereken insanlar olarak görüyoruz. Sıkıntılarınızı paylaşmak ve sizlere yardımcı olmak konusunda devletimiz bizlere önemli görevler vermiştir. Tek amacımız sizlere sahip çıkmaktır" dedi.
Gerektiği zaman bu devlet ve topraklar için şehit olan nesiller olduğu sürece ayakta kalınabileceğini ifade eden Topaca, "Tarihte atalarımız bunu fazlası ile yapmıştır. Bugün de bunu gerektiği zaman yapacağımızdan hiç şüphemiz yoktur. Sizler en kıymetli varlıklarınızı bu topraklar için feda etmiş insanlarsınız. Sizler, bizlere ve gelecek nesillere şehitlerimizin bıraktığı emanetlersiniz. Gönlümüzün derinliklerinde acınızı hissediyoruz" diye konuştu.
İftar yemeğine, Hatay Valisi Ercan Topaca'nın yanı sıra eşi Sevim Topaca, 121. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı ve Garnizon Komutanı Jandarma Kurmay Albay Erdem Özcan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, kaymakamlar, belediye başkanları kurum müdürleri ve eşleri katıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet