Skip Navigation Links

Osmaniye Belediyesi'nin Mahalle İftarları Başladı

Osmaniye Belediyesi'nin ilk mahalle iftarı etkinliği 19 Mayıs Endüstri Meslek Lisesi'nin bahçesinde gerçekleştirildi.

Osmaniye Belediyesi'nin Mahalle İftarları Başladı

Yerel   A+a-

Osmaniye Belediyesi'nin ilk mahalle iftarı etkinliği 19 Mayıs Endüstri Meslek Lisesi'nin bahçesinde gerçekleştirildi.
Karaboyunlu, Fatih, Başmahalle ve Ulaşlı mahallelerinin kesişme noktası olan 19 Mayıs Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine 2000 kişi katıldı.
İftardan öncesi geleneksel çocuk oyunları ve eğlenceleri ile başlayan programda mahalledeki çocuklar gönüllerince eğlendi. İftar öncesinde Kur'an-ı Kerim okundu ve hep birlikte dualar yapıldı.
Özellikle mahalledeki bayanların büyük ilgi gösterdiği iftar yemeği öncesi vatandaşlara hitap eden Başkan Kadir Kara, "Ramazan coşkusunu birlikte yaşamaya ve paylaşmaya geldik" dedi. Bu yıl Ramazan etkinliklerini ve iftar sofralarını şehrin 10 farklı bölgesine taşıyacaklarını ifade eden Başkan Kadir Kara, ilk programı ise burada yaptıklarını dile getirdi. Herkesin Ramazan ayını tebrik eden Başkan Kadir Kara, Ramazan coşkusunu ve heyecanını paylaşmaya gelen tüm vatandaşlara teşekkür etti.
Akşam ezanının okunması ile alanı dolduran yüzlerce kişi hep birlikte oruçlarını açtı. Yemeğe katılan diğer misafirler ve Başkan Kadir Kara, masalara dağılarak vatandaşlarla birlikte iftarlarını yaptı.
İftar yemeğinin ardından ise geleneksel Ramazan Etkinliklerine geçildi. Etkinlik sema gösterisi ile devam etti. Teravih namazına kadar devam eden programın sonunda ise etkinliğe katılanlar arasına yapılan çekilişle bir kişiye çeyrek altın hediye edildi.
Programa Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'nın yanı MHP Merkez İlçe Başkanı Tansel Elverdi, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Eroğlu, MHP Kadın Kolları Başkanı Selma Yücel, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Özener ve mahalle muhtarları ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.
Baş Mahalle Muhtarı Mehmet Doğan ile Fatih Mahalle Muhtarı Ahmet Akgül, mahallelerinde böyle bir etkinlik düzenlediği için Başkan Kadir Kara'ya çiçek takdim ettiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet