Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dörtyol'da Ramazan Şenlikleri Başladı

Dörtyol Belediyesi tarafından hazırlanan'RAMAZAN ŞENLİKLERİ' ilk gösterimi Yeni Yurt Mahallesi eski Belediye Hizmet Binasının önünde gerçekleşti.

Dörtyol'da Ramazan Şenlikleri Başladı

Dörtyol   A+a-

Ramazan Ayı boyunca her mahallede vatandaşlarla buluşmayı hedefleyen Dörtyol Belediyesi, Ramazan Şenliklerin ilk gösterimini Yeni Yurt mahallesinde ardından ise 25 Haziran Perşembe günü Kuzuculu Mahallesi eski belediye binası önünde, 29 Haziran Pazartesi günü Altınçağ (İcadiye) Mahallesi eski belediye binasın önünde, 1 Temmuz Çarşamba günü Yeşilköy Mahallesi Eski Belediye binasının önünde, 4 Temmuz Cumartesi günü Dörtyol Merkez (Nursan Camii) önünde Halk İftar çadırı ve Aşık Sefai, İlahi Konseri, 5 Temmuz Pazar günü Dörttaş sahil alanında, 8 Temmuz Çarşamba günü Karakese Mahallesi MHP Teşkilatının önünde, 12 Temmuz Pazar günü Özerli Mahallesi TOKİ evlerinde 'Ramazan Şenlikleri' yapılacaktır. Etkinlik saatleri 21.00'de başlayarak teravih namazı için 40 dakikalık ara verilerek ardından gösterime devam edecektir.

Yeni Yurt Mahallesi Teravih Namazım öncesi ve sonrasında yapılan gösterimde mahalle sakinlerin oldukça keyif aldığı gösterimde Hacıvat ile Karagözden, Orta Oyunları, ilizyonist gösterimi ve çeşitli yarışmalar ile dolu dolu bir ramazan akşam geçiren Yeni Yurt Mahallesi sakinleri yapılan organizasyondan oldukça memnun kaldılar.

Ramazan Şenlikleri etkinliğinde konuşma yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy "Saygı değer hemşerilerim, Ramazan-ı Şerifiniz, geceniz mübarek olsun. 10 Haziran'da kaybettiğimiz J. Onb. Orhan TEKİN'i rahmet ve minnetle yad ediyorum. Rahmet ve Bereket ayı olan Ramazan paylaşmaktır, Ramazan Sevgidir! Ramazan ruhunu yaşatarak halkımız ile buluşuyoruz. Gösteride emeği geçen arkadaşlara, programın hazırlanmasında emeği geçen mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor. Herkese iyi seyirler dilerim... Saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunarım."dedi.

Gecede büyüklerin de eğlenmesinin yanı sıra çocuklarda oldukça neşeli bir akşam yaşadılar.

Ramazan Şenlikleri tüm güzelliğiyle devam edecektir.
Bizleri İzlemeye Devam Edin...

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar