Skip Navigation Links

Ayhan Hakan Özsarı da Muradına Erdi..

İskenderun ve Belen’in tanınmış aileleri Özsarı ve Yavuzyılmaz aileleri, evlatları Ayhan Hakan ve Berrin’in düğününde bir araya geldi.

Ayhan Hakan Özsarı da Muradına Erdi..

Magazin   A+a-

Belen Doğa Park Tesisleri’nde gerçekleştirilen düğün töreniyle dünyaevine giren Gaziantep Karataş Şubesi çalışanı Ayhan Hakan Özsarı  ile Belen Belediyesi Emlak Şefliği çalışanı Berrin Yavuzyılmaz, düğün ve nikah töreni boyunca da oldukça heyecanlıydılar.

Aynı zamanda MHP Belen eski İlçe Başkanı merhum Selahattin Yavuzyılmaz’ın da kızı olan güzel gelin Berrin’in nikah şahitliğini Belen’in MHP’li eski Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar yaparken, yakışıklı bankacı Ayhan Hakan Özsarı’nın nikah şahitliğini de MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül yaptı.

Neredeyse bölgenin MHP camiasının tüm önde gelen isimlerini bir araya getiren düğün töreninde kıyılan nikahta verilen güçlü “Evet” yanıtlarıyla Ayhan Hakan Özsarı ve Berrin Yavuzyılmaz’ın eş ilan edilmesiyle noktalandı.

Oldukça güzel ve gösterişli geçen düğün töreni, damat Ayhan Hakan Özsarı’nın başını çektiği, Belen eski Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar ile MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül’ün de katıldıkları halaylarla renklendi.

Biz de 8. Gün Haber web Tv ve 8. Gün Gazetesi olarak Berrin-Ayhan Hakan Özsarı çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet